Първи кадър от "Диктаторът"

Саша Барон Коен се превъплъщава в Саддам Хюсеин в новия филм
Обновена: 13 юни 2011 11:07 | 13 юни 2011 11:07,
19
Първи кадър от "Диктаторът"
Снимка: Paramount

Излезе първи кадър от новия филм на Саша Барон Коен („Борат“, „Бруно“) „Диктаторът“.

Създателите на филма го описват като "героичната история на един диктатор, който рискува живота си, за да осигури демокрацията никога да нe дойде в неговата страна, която той с много любов потиска".

Сценарият е базиран на книгата "Забиба и кралят", чието авторство е приписвано на  самия Саддам Хюсеин.

Действието в книгата се развива в Средновековието в родния град на Хюсеин - Тикрит.

В нея се разказва за крал, който се влюбва в бедната и омъжена Забиба и посвещава всичките си усилия на борбата срещу демокрацията.

Режисьор на лентата ще бъде Лари Чарлз, с който Коен работи и по "Бруно" и "Борат: Културно изучаване на Америка в полза на великия народ на Казахстан".

Още по темата

Диктаторът е първият персонаж в пълнометражен филм на Саша Барон Коен, който не се е появявал в популярното му комедийно Ali G Show.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
vitalius преди 12 години
До 9"А това, че винаги е взимал предвид желанията на германците също го прави диктатор"Това чер е оимал еднолична власт го прави диктатор. Това че не знаеш какво значи диктатор те прави ***. Освен това той се съобразявал само със своите сифилистични блянове и е оставил Германия в тотална рзруха. Бил е готов да жертва целия германски народ за глупавите идеали.Германия днес е икономическа сила защото демокрацията ипазарната икономика и беше насила наложена от САЩ.
14
1
 
0
 
! Отговори
vitalius преди 12 години
До 8Униформата е като на ирансия шах.
13
2
 
2
 
! Отговори
муню преди 12 години
абе тука некви хора що се чувстват длъжни да се изкажат по всяка тема не мога да разбера,тоя прави филм....и веднага айде хитлер,сталин.....ми не го гледайте и толкова .....
12
1
 
0
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
До 9-няма как "бедна" държава за 6 години да бъде превърната в "най-голямата икономическа сила в Европа".Хитлер се е възползвал от натрупванията, които икономиката е генерирала преди 1933, но не са се усещали на микрониво, използвал ги е за огромни военни поръчки към компаниите и така поставяйки стопанството на военни релси и харчейки по-ранни натрупвания, е обрал лаврите.Трябва да се държи сметка и затова,че макар на Германия да са наложени огромни репарации, то германската инфраструктура е практически незасегната от Първата световна война (за разлика примерно от френската).
11
1
 
0
 
! Отговори
kioko преди 12 години
Johnny, big up yourself!
10
4
 
11
 
! Отговори
johnny преди 12 години
Само да светна всички конспираторчета тука дето всичко виждат и знаят:1. Саша Барон Коен е британец. Няма нищо общо с Америка и доста успешно се *** с нея в Борат :) 2. За да не ви е смешен Саша има две съвсем логични обяснения: а.Не знаете английски.б.IQ-то ви е под 60. Не се косете,никой не е виновен за тези неща.Смейте си се на комиците и слави и плюйте великите.Тва ви е работата,като прослойка чисто.А да, и да живее поп-фолка =))
9
4
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 12 години
Хитлер е бил диктатор и другите били дребни риби? Значи човек, който за 6 години превръща бедна разпокъсана държава в най-голямата икономическа сила в Европа (и тя все още е такава) и народът му го обича, е диктатор? А това, че винаги е взимал предвид желанията на германците също го прави диктатор, обаче Сталин, дето е държал народа в страх и е изклал сума ти народ е дребна риба. Чаушеску и той ли не е диктатор? Айде бегай оттука с тия ционистко-комунистическо-еврейски простотии!
8
1
 
0
 
! Отговори
Разумен преди 12 години
Обаяче как си спекулират от днес.бг не е истина. Никъде в информацията за филма не пише, че е за Садам. Пък като гледам как се е облякъл тоя, особено очилата, по-скоро е гавра с Кадафи
7
3
 
4
 
! Отговори
Unabomb до 1 преди 12 години
То и Чаплин е бил евреин, ама ти май не знаеш.Ми, няма да пропусна, и съм сигурен, че после ще съжалявам.
6
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На умрело куче нож , типично за американските "миротворци" , нападат по-слабите държави с дъжд от бомби безразборно , взривяват болници , училища , след това донасят мира като убиват и изнасилват жени и деца и си правят филмчета така за забавление , а инъче не показват на Осама тялото да нямало гаври , подобен филм какво е според тях ако не гавра ?
5
7
 
25
 
! Отговори
sunscreen преди 12 години
Разбира, че с голям удоволствие ще пропусна поредната пропаганда в целуфан.Мирси
4
9
 
17
 
! Отговори
BG преди 12 години
След Борат щях да повърна, но все пак го изгледах. Бруно го изтърпях до 1/3. Тоя не знам защо си въобразява, че е забавен.
3
4
 
21
 
! Отговори
1 преди 12 години
Евреина прави филм...ха - ха, че това е плагиатство от филма с великия Чарли Чаплин. Диктатор е бил Хитлер, другите са дребни риби от местно значение.
2
10
 
11
 
! Отговори
Go преди 12 години
хахахаха този филм ще мнооооог силен:)))
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И защо не направи такъв филм, докато Саддам беше жив?!