Ръсел Кроу ще е Ной във филм на Аронофски

Сред другите актьори в проекта ще е Лиъм Нийсън
3 фев 2012 16:08, Петя Славова
3
Ръсел Кроу ще е Ной във филм на Аронофски
Снимка: Reuters

Режисьорът Дарън Аронофски разглежда Ръсел Кроу като основен кандидат за ролята на Ной в новия си филм, съобщи Deadline.

Първоначално за ролята на Ной бе спрягано името на Крисчън Бейл. Той обаче се отказа заради претоварен график. След това се разглеждаше името на Майкъл Фасбиндер. Сред другите актьори, които ще участват във филма, ще е Лиъм Нийсън.

Лентата, която ще се гради върху библейската история за Ноевия ковчег, е замислена отдавна от Аронофски. В началото на 2011 г. режисьорът каза, че има сценарий за "Ной", който обаче трудно може да бъде екранизиран. Затова той реши да създаде комикс на тази основа.

В това начинание му помогна канадският художник Нико Хенрихон, работил преди за Марвел и Ди Си Комикс. Върху сценария на "Ной" работи Джон Лоугън, известен от "Гладиатор", "Авиаторът", "Последният самурай", "Суини Тод" и т.н.

През октомври миналата година бе съобщено, че компаниите "Парамаунт" и "Ню реджънси" са сключили с Аронофски договор за финансирането на филма "Ной".

Последният филм на Дарън Аронофски е "Черният лебед", номиниран за пет награди "Оскар". За изпълнението си в лентата Натали Портман получи статуетката на американската киноакадемия за най-добра актриса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Romper Stomper е най-великия филм с Ръсел Кроу
2
0
 
2
 
! Отговори
иван преди 12 години
То пък като че ли ще пуснат филм на Аронофски в Арена или в Мола?!
1
2
 
3
 
! Отговори
МЕН преди 12 години
AKO ЩЕ СВЕТИ ПЕТЪР ДА ИГРАЕ ВЪВ ФИЛМА , НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМ. ПО ТОЗИ НАЧИН ОБЯВЯВАМ ПРОТЕС СРЕЩУ АСТА И НЯМА ДА ПЪЛНЯ ГУШИТЕ НА ХОЛИВУДСКИТЕ ХИЕНИ