Антъни Хопкинс като Алфред Хичкок

Първата снимка на актьора като прочутия кинорежисьор
20 апр 2012 17:03, Петя Славова
3
Антъни Хопкинс като Алфред Хичкок
Снимка: Fox Searchlight Pictures

Първата снимка на актьора Антъни Хопкинс като прочутия кинорежисьор Алфред Хичкок беше качена в интернет, съобщи Лента.Тя е от филма "Хичкок", чиито снимки са започнали по-рано този месец.

Лентата за това как е бил направен един от най-прочутите трилъри на Алфред Хичкок, "Психо", ще заснеме британецът Саша Джерваси, съобщи "Холивуд рипортър". За него това ще е дебют като режисьор в игралното кино.

Сюжетът на лентата "Хичкок", чието първоначално название бе "Алфред Хичкок и създаването на "Психо", ще се гради върху трудностите около заснемането на "Психо", върху отношенията между самия Алфред Хичкок (в ролята Антъни Хопкинс) и неговата съпруга Алма (в изпълнение на Хелън Мирън).

Подробностите за лентата режисьорът Джераси и сценаристът, авторът на "Черния лебед" Джон Джей Маклафлин са почерпили от книгата на американския журналист Стивън Ребело "Алфред Хичкок и създаването на "Психо". В нея се описва как през 1960 г. вече прочутият кинематографист решава да се заеме с трилъри, но нито един продуцент не иска да се включи в рискованото начинание. В крайна сметка режисьорът сам финансира проекта и заснема една отнай-епохалните ленти в историята на киното.

Класическата сцена с убийството на героинята в банята, в която Хичкок снима Джанет Лей, при Саша Джерваси ще бъде поверена на Скарлет Йохансон. Отрицателният герой ще бъде изпълнен от Джеймс Д'Арси, твърди Collider.com. Последната му известна роля бе във филма на Мадона, където пресъздаде образа на влюбения монарх.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
msjoycekhalifa@yahoo преди 12 години
(msjoycekhalifa***yahoo)Моето име е г-жа Джойс, аз не се молят, че този имейл, който отговаря и, въпреки че ние не сме се срещали или виждали преди, но аз вярвам, че природата има начин за сближаване на народите за специално purpose.Joyce