Дейвид Хаселхоф ще играе себе си в "Спасители на плажа"

Звездата от сериала няма да игра главна роля в пълнометражната му версия
17 юли 2012 15:16, Петя Славова
3
Дейвид Хаселхоф ще играе себе си в "Спасители на плажа"
Снимка: Reuters

Дейвид Хаселхоф е решил да се откаже да изпълни главна роля в пълнометражната версия на сериала "Спасители на плажа" и ще се задоволи само с епизодична роля, съобщи в. "Дейли експрес".

Актьорът често е изразявал желание сериалът от 90-те години на миналия век да бъде съживен за филмовата публика. Миналата година Хаселхоф разкри, че се стреми да придобие правата върху сценария и че ще изпълни главна роля във филма, пише БТА.

Съвсем скоро бе потвърдена новината, че се работи над филмова версия на "Спасители на плажа", но Дейвид няма да изпълни ролята на Мич Бюканън, а ще играе себе си във филма. 

"Срещнах се със сценаристите, поясни той. Ще играя себе си във филма. Опитваме се да създадем осъвременена версия на сериала."

Още по темата

В римейка участие ще вземе и Джъстин Бийбър, който може да изпълни ролята на Хоби Бюканън. Компания "Парамаунт пикчърс" вече оповести, че планира да  предложи една от главните роли на Джъстин Тимбърлейк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
0
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
Някой ден и аз ще играя себе си във филм... "Човекът, който промени световната дипломация завинаги" - мисля, че това заглавие най-много би подхождало на филма.
1
4
 
3
 
! Отговори
баба преди 11 години
С извинение, но след като е по-възрастничък публиката просто няма и да иска да го гледа по бански...