Джъстин Бийбър ще участва в римейк на "Спасители на плажа"

Певецът е спряган за ролята на Хоби Бюканън
2 юли 2012 16:52, Петя Славова
6
Джъстин Бийбър ще участва в римейк на "Спасители на плажа"
Снимка: Reuters

Освен с музика Джъстин Бийбър се увлича и от кино проекти. Младата звезда е спрягана за участие в римейк на "Спасители на плажа", съобщи Контактмюзик. Тийн певецът може да изпълни ролята на Хоби Бюканън.

Джереми Джаксън, който играеше този образ в оригиналния телевизионен сериал, смята, че канадският музикант е най-подходящ да се превъплъти в него в планирания игрален филм.

Компания "Парамаунт пикчърс" вече оповести, че планира да заснеме продукцията. Стана ясно и, че продуцентите искат Джъстин Тимбърлейк за една от главните роли.

Над филмовия проект вече работят Айвън Райтман, Бо Флин и Трип Винсън. Сценарият се подготвя с роли за две от звездите на телевизионния сериал "Спасители на плажа" - Дейвид Хаселхоф и Памела Андерсън. Все още не е ясно дали двамата са дали съгласие да се включат в проекта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
Тъкмо за още продължения ще има възможност - в морето и в тинята средата е по-плътна, та звуците, които издава Бийбъра се пренасят по-лесно и удавниците вампирясват и тръгват да го душат
4
2
 
3
 
! Отговори
ined преди 11 години
Чуствам как сериала ще стане мюзикъл, просто няма как да не стане - те хамериканците много обичат мюзикала. Бийбъра го спасява едрогърда спасителка на плажа, прави му "уста в уста" и Бийбъра като се свести и запява една от неговите песньовки. И спасителките и те почват да пеят - толкова хубаво, че удавниците си запушват ушите и се заравят по-надълбоко в тинята на дъното.
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не го знам тоя Хоби, но съм 100% сигурен, че по-би му отивала ролята на местната мека китка ;)
2
3
 
10
 
! Отговори
casper преди 11 години
ролята на удавник ли ще изпълнява??
1
4
 
7
 
! Отговори
Кардаш Кимиян преди 11 години
Бах маа му !