Отлагат новия "Робокоп" с половин година

Причина е пускането на друг филм на компанията Sony Pictures
17 окт 2012 13:38, Петя Славова
1
Отлагат новия "Робокоп" с половин година
Снимка: Reuters

Компанията Sony Pictures отложи с половин година излизането на екран на новата версия на филма "Робокоп", съобщи The Wrap. Продукцията ще се завърти по кината от 7 февруари 2014 година. По-рано бе обявен това да стане през август 2013 г.

Според запознати причината е, че друг евентуален касов филм на компанията - фантастичнистият проект на Нийл Бломкамп "Елизиум" - ще може да се гледа от август следващата година. Първоначално премиерата бе насрочена за март. Очевидно в компанията не биха искали да пускат в един и същ месец два потенциални блокбастъра.

Режисьор на филма "Робокоп" ще е Жозе Падиля. На Джоуел Кинаман е поверена ролята на полицая Алекс Мърфи, който възкръсва под формата на киборг, припомня Холивуд рипортър. Гари Олдман пък ще изпълни ролята на учения, създал киборга.

Майкъл Кийтън ще се превъплъти в образа на един от отрицателните герои - на шефа на компанията Omni Corp, финансираща създаването на робота-полицай. Самюъл Л. Джаксън ще видим в ролята на харизматичния медиен магнат Пат Новак.

Оригиналният "Робокоп" бе заснет от Пол Верховен. Излезе на голям екран през 1987 г. Главната роля в него бе изпълнена от Питър Уилър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Култов филм! Радвам се, че решиха да му направят продължение!