Блатечки става Митьо, работи в мандра

Започнаха снимките на новия филм на Стефан Командарев
30 окт 2012 16:54, Петя Славова
29

Снимка: Екипът на филма
 Следващият филмов проект на Стефан Командарев стартира със снимки в село Ягодина, намиращо се в Западните Родопи, съобщиха от екипа. Филмът носи името „Съдилището“, а главната роля е поверена на Асен Блатечки.

Неговият герой е Митьо - работник в мандра, който разнася мляко в селото. Така на актьора му се наложило да подкара и цистерна за мляко. На снимките, бяха включени и жители от местното население. „Убеден съм, че участието на жители от региона, е незаменимо за достоверността на историята, която разказваме“, споделя режисьорът Командарев.

Още по темата

Ден преди официалното стартиране на снимките на „Съдилището”, беше заснета първата сцена от филма. В столично заведение на фона на изпълнение на Стефан Вълдобрев, актьорите Ина Николова и Ованес Торосян, се превъплътиха в своите нови роли. По сценарий техните герои Мария и Васко отиват на концерт, където звучи най-новата песен на Вълдобрев - „Сняг над Сахара” .

Както и в предишните проекти на Командарев, и в този автор на музиката ще бъде Вълдобрев. Още една личност, която участва и в миналия филм на режисьора ще видим в „Съдилището“.

Това е актьорът Мики Манойлович, който този път ще изиграе ролята на Капитана, а в „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“ изигра една от главните роли.

В Ягодина се случват ключовите събития от сюжета. На тамошните скали главният герой Митьо (Блатечки), е принуден да извърши неща, за които не успява да си прости до края на живота, а след години отново тук успява да получи разплата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нова мода Шантепи.Филми правени на конвейр.Усвояваме едни пари и предлагаме мокра плява.
22
0
 
0
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
по време на възродителния процес никой не служеше в същата област, където живееше, особено в районите с население, подлежащо на "възраждане"
21
0
 
0
 
! Отговори
Талант преди 11 години
какво сте го погнали всички тоя, в целия си живот изигра една запомняща се роля (сцената с хладилника), и вие го изядохте заради нея ...
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не може да е Митьо бе. Всеки знае, че Блатечки винаги играе Блатечки...
19
0
 
0
 
! Отговори
Балкански синдром преди 11 години
Блатечки е бил войник през възродителния процес, заплашвал е турците с калашник, и е изнасилил момиче туркиня. В днешно време работи в мандра и когато отива за мляко от селяните те го разпознават.
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Откъде ти хрумна за "Бащата на яйцето"Това е масонска подигравка и какво ни чака.
17
1
 
0
 
! Отговори
Дани преди 11 години
Това ще е много як филм, с нетърпение ще го чакам.
16
2
 
2
 
! Отговори
Гацо преди 11 години
За да гледам продукция с тоя пияндук трябва да да са ме вързали да са ми сложили клечки на клепачите за да немога да си затворя очите и да са ми обещали солидно заплащане компенсация за пропиляното време
15
1
 
3
 
! Отговори
До 18 хмм преди 11 години
Мани че бърка ми обърна ли внимание че му е виснал *** до колената . Представи си колко палки салам е опоскал само а ? *** последния път започнал да обикаля пазарджишкия квартал при по мюсолманчените *** салафити па като го видели скъсали го от мандръсане .За това му дават сега ролята . Нека да е спокоен че няма да го изтеглим от торентите още по-малко пък парички ще инвестирам да гледам жалкият алкохолик как прави чупки в кръста .
14
1
 
5
 
! Отговори
Mimi преди 11 години
Предпочитам да си спя сама и да се оправям с играчката отколкото с този Блатечки ! Що за секс символ може да е тоя след като го видя и ставам фригидна ? То е все едно мъж да си легне с Тоца крокодила (АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА ВИДБА ПЕРНИШКА КРАСАВИЦА) аналогично е . Що се касае до качествата му като артист те също са ниво посредствен кръжок .Вообще МЪКА И ТО ГОЛЯМА АЗ СЪМ ОБЕЩАЛА ЧЕ НИТО ЩЕ ТЕГЛЯ НИТО ЩЕ КУПЯ ФИЛМ С НЕГОВО УЧАСТИЕ ! *** СИ Е
13
0
 
9
 
! Отговори
хмм преди 11 години
Този откакто бърка в хладилника е персона нонграта в моето съзнание. Чуя ли за нещо с него, филм, пиеса, нито ще го гледам, нито ще го слушам, просто го подминавам...ей така, защото така е честно. :-)
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само тоя Блатечки ли съществува в България?
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОТИВНО СЪЩЕСТВО,КОЕТО ЩЕ НАМЕРИ СВЕТО МЯСТО НА ЗЕМЯТА.
10
0
 
3
 
! Отговори
krasiorocknroll преди 11 години
Защо не ме повикахте да оправя малко тоя увиснал кльон? :)
9
0
 
12
 
! Отговори
Инсекто ООД преди 11 години
Купете си най-новия продукт на фирма Инсекто ООД - АнтиБлат капсули. Инсекта Блатечки е изключително опасно насекомо, което полазва храната във вашия хладилник. Само с две капсули поставени в хладилника ще успеете да преборите опасния вредител. АнтиБлат само сега на промоционална цена - 9.99 лв опаковка с 4 капсули.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dve zagubeni bezdomni kuchenca ima v kvartal mladost2 okolo blok 217 neka gi osinovi nqkoi dobar chovek zashtoto kuchencata sa mnogo dobri dushichki lovna poroda sa bashta i sin molq nqkoi dobar chovek gi vzeme grehota e da sa po ulicata!!!!!!!imam 3 kucheta inache bih gi vzela!!!!!
7
1
 
3
 
! Отговори
ka6kavalena mandra преди 11 години
o6te nekolko xladilnika da provera i sum gotov za xolivud
6
0
 
15
 
! Отговори
Гюргя преди 11 години
Тоя ако е секссимвол, аз съм трамвай. Най-антипатичният актьор, с грозновато и изпито от алкохола излъчване. Абсолютен пияндурник, низвергнат за секссимвол и аз не знам от кого. Какъв вкус имат тея жени, че харесват човек приличащ на призрак с дълбоки ями като очи, изпити бузи и ръбести черти на лицето. И това е звездата от новото поколение. У- жас!
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано се наяде най-после тоя киртак!
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Асен Салама стана Асен Кашкавала.