Последната част на "Здрач" е фаворит за "Златни малинки"

Има цели 11 номинации
9 яну 2013 16:06, Петя Славова
17
Последната част на "Здрач" е фаворит за "Златни малинки"
Снимка: А плюс синема
Филмът "Здрач: Зазоряване - Част 2" определено се понрави на феновете на Кристен Стюарт и Робърт Патинсън, но не и на критиците. Фантастичната вампирска продукция се оказа абсолютeн фаворит в антипода на "Оскар"-ите – церемонията по връчване на „Златни малинки". Лентата на режисьора Бил Кондън участва с номинации в 11 категории, сред които тези за най-лош филм, най-лош актьорски състав, най-лош сценарий и най-лош римейк или продължение.

Робърт и Кристен, които са двойка в живота, очевидно не са впечатлили организаторите на събитието и са номинирани за „малинка" и в категорията за най-лоша екранна двойка.

Основен „конкурент" на „Здрач" е комедията „Браво, момчето ми!" с участието на Адам Сандлър. Тя ще се бори за статуетка в осем категории.

Риана много се надява да влезе и в света на киното и вече дебютира с роля в лентата „Боен кораб". Играта ѝ обаче не е оценена по достойнство. Дамата е номинирана за най-лоша поддържаща актриса , а самата лента е със седем номинации. В същата категория тя ще се конкурира с Джесика Бийл („Зов за завръщане") и Дженифър Лопес („Очаквай неочакваното").

За най-лоша актриса изборът ще бъде между Катрин Хейгъл за участието ѝ в "Ловец на глави", Мила Йовович ("Заразно зло: Възмездие"), Тейлър Пери ("Мадеа и програмата за защита на свидетели"), Кристен Стюарт ("Здрач: Зазоряване - Част 2" и "Снежанка и ловецът") и Барбара Стрейзънд ("Гузен негонен").

А за най-лош актьор номинирани са Никълъс Кейдж за "Призрачен ездач 2" и "В търсене на справедливост", Еди Мърфи за "Хиляда думи", Робърт Патинсън за "Здрач: Зазоряване - част 2", Тейлър Пери за "Детектив Алекс Крос" и "Добри дела" и Адам Сандлър за "Браво, момчето ми!".

Още новини за звездите, четете вTialoto.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
2
 
! Отговори
madchemist преди 11 години
Тъпотии винаги са се правили в киното и ще се правят винаги... Все пак трябва да си има забавление за масите... за останалите има Фелини, Антониони, и подобни режисьори...
12
4
 
5
 
! Отговори
пубер си преди 11 години
" до долните Това не е за дъртофелници, гледайте си кръвното като не обичате кино. "Там е работата , ние кино обичаме ама това със сагата НЕ беше точно кино .А ти *** си изстискай пуберските пъпки по челото !
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
така е, като винаги искат успехът да се повтаря, е, няма, след първия -втория епизод и после всичко става боза
10
3
 
0
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Е аз след втората не съм следил, това исках да кажа.
9
11
 
4
 
! Отговори
до долните преди 11 години
Това не е за дъртофелници, гледайте си кръвното като не обичате кино.
8
2
 
4
 
! Отговори
хмм преди 11 години
Каква трета, това май е 5-ти филм. Дори тийновете вече повръщат от тези. :-D
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Начи, тая поредица Здрач е невероятно отегчителна. Изтърпях някак си първата част. За втората се напънах много яко, ама повече от 1 час не можах да изтрая. А като чух, че имало трета, направо ми идеше да повърна.
6
3
 
3
 
! Отговори
Techn9ne преди 11 години
О боже,вече и това ли са ''новини"
5
8
 
9
 
! Отговори
Кольо преди 11 години
До До КольоПо принцип на мен киното ми отнема 0.00001 % от свободното време, но ми писна от още по-малкия % "инакомислещи" да определят, кое е добро и лошо и кои са нормални и ненормални. Тези хора звучат абсурдно, като "правилния футбол" на Мъри Стоилов... 0 т. и 1-17, но играли правилно. Айде сиктир... утре ще кажете на Бил Гейтс да си изхвърли милиардите, щото не се е потил като тракторист, докато ги изкарвал
4
10
 
9
 
! Отговори
Кольо преди 11 години
Абе тия кинокритици... След Титаник, чиито оскари си бяха закупени предварително от Камерън, всичко друго направи общ оборот, колкото Здрач за 2 седмици. На Кирстен Стюърт, Мила Йовович и Катрин Хейгъл много им пука как ще ги оценят фригидните стари моми от академията, след като лапат по 30 млн. на филм, а самите филми бият рекорд след рекорд.
3
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аман от вампирски простотии!
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изобщо не съм изненадан.
1
16
 
4
 
! Отговори
pi6leme преди 11 години
bullshit , twilight rulzzzz hahahahaha