Нови хоризонти в "Карибски пирати 5"

Снимките на пиратската сага започват тази година
3 юли 2013 12:02, Петя Славова
3
Нови хоризонти в "Карибски пирати 5"
Поредицата с Джони Деп продължава. Снимка: Reuters

Избраните неотдавна норвежки режисьори Йоаким Ронинг и Еспен Сандберг ще започнат снимките на "Карибски пирати 5" преди края на годината, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на продуцента Джери Брукхаймър.

Осъвременявайки информацията за развитието на най-новия проект от популярната филмова поредица, Брукхаймър е споделил за Collider.com: "Двамата млади режисьори и създатели на номинираната за "Оскар" норвежка продукция "Кон-тики", които наехме, пристигнаха в Холивуд миналата седмица и се подготвят за началото на снимките. Планираме те да започнат преди края на години или най-късно в началото на следващата".

Известният продуцент е допълнил, че петият филм от поредицата "Карибски пирати" ще изследва съвсем нови "вълнуващи" хоризонти, пише БТА.

Сценарият на проекта е поверен на Джеф Нейтънсън, познат на зрителите с работата си над филми като "Хвани ме, ако можеш", "Час пик 2" и "Час пик 3". Главната роля в "Карибски пирати 5" отново е поверена на Джони Деп. Смята се, че Пенелопе Крус, която се снима в "Карибски пирати: В непознати води", може да сезавърне към поредицата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък си искам Кийра Найтли и Орландо Блум.
2
1
 
4
 
! Отговори
Ръмпълстилскин преди 10 години
Трябва да си български селянин, за да не оценяваш това, което другите наричат с две думи "класика в жанра"!!
1
6
 
1
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Трябва да си американски *** за да ти харесва такъв бъркоч