Джони Деп с поредна странна шапка

Актьорът ще се преобрази отново като Лудия Шапкар
Обновена: 15 юли 2013 18:12 | 15 юли 2013 18:12, Петя Славова
0
Джони Деп с поредна странна шапка
Снимка: Reuters

Напоследък Джони Деп е вдъхновен от приказните герои. Актьорът не спира да се снима в комедии, където персонажите му буквално кръстосват шпага с фантазията. След като излезе "Самотният рейнджър", където персонажа на Деп носи умряла гарга на главата, звездата от "Карибски пирати" е решил да нахлупи друга странна шапка като се върне към друг стар проект - "Алиса в страната на чудесата".

Актьорът ще се снима в продължението и в момента води преговори с компанията "Дисни", съобщи  Deadline. Холивудският актьор отново ще се превъплъти в ролята на Лудия Шапкар. Първата част на продукцията е режисирана от Тим Бъртън, а в киносалоните тръгна от 2010 г. На екран с Деп видяхме съпругата на Бъртън - Хелена Бонъм Картър, както Миа Уасиковска и Ан Хатауей.

Все още не се знае дали ще се запази актьорския състав в продукцията. Сигурното е,че продължението ще бъде поверено на Джеймс Бобин, познат като режисьор на "Мъпетите".

Деп ще се включи в още един знаков за него проект  петата част на "Карибски пирати", където актьорът отново ще нахлупи пиратската шапка на Джак Спароу.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари