Да прекосиш света със "Самолети"

След "Колите" каца ново изкушение за най-малките
Обновена: 1 сеп 2013 08:02 | 31 авг 2013 10:31, Петя Славова
0

Снимка: Форум Филм

Самолет за селскостопанско пръскане, страхуващ се от високото пробва късмета си да излезе от всекидневните си над нивите полети като се състезава в световната лига с най-добрите и мощни негови събратя. Това е възможно единствено в свят, в който тракторите са крави, а пътническите самолети гастролират като чайки.

Като естествено продължение на „Колите“ идва „Самолети“. Заредени с гориво и смели идеи новите персонажи на Дисни са готови да нахлуят в мечтите на малките зрители и да излязат от филма под формата на играчки, тениски, чашки, близалки и какви ли не още изкушения.

Има дори аналогови персонажи като Матю и МакКуин. Сюжетът е същия като в първата част на автомобилната анимация, където престижно състезание е събитието, което ще сближи или раздели участниците.

Филмът поучава колко е добре да играеш в отбор, независимо от победата, а също така набляга на ценността на приятелството. Около перипетиите, които съпътстват всеки един подобен турнир излитат и кацат герои с различни подбуди за участие.

Любопитно ще е да прекосим света с полета на „Самолети“, където са изобразени страшни морски бури или красивите върхове на Хималаите. Инак едва ли ще е изненада, че сюжетът е монотонен, безидеен и единствено камуфлажът на летящите персонажи вмъква свежест.

Хуморът разчита предимно на включени национални стереотипи и ако не ви пречи американската агитация, която нахъсва от малки децата колко са големи постиженията на военните в САЩ, то „Самолети“ тръгва по кината от 6 септември в 2D, 3D и 4DX .

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.