Джет Ли кацна в България

Холивудската звезда е у нас за снимките на "Непобедимите" 3
2 сеп 2013 16:25, Петя Славова
6

Облечен в тъмни дрехи, Джет Ли пристигна у нас за снимките на "Непобедимите" 3. Снимка: Булфото

Дали "Непобедимите" 3 ще стане успешен проект можем само да гадаем. Но истината е, че покрай снимките на филма в България у нас пристигна цяло съзвездие от холивудски знаменитости.

Страната ни бе посетена от Джейсън Стейтъм, Арнолд Шверценегер, Харисън Форд, а ето че към тях днес се присъедини и Джет Ли.

Актьорът кацна на летище София около 13.30 часа следобяд. С черна шапка и маратонки, той побърза да влезе в колата и не обели нито дума пред събралите се журналисти и фенове, отбелязва Булфото.

Китайският актьор, който е и шампион по ушу, пробива в Холивуд след участието си в "Смъртоносно оръжие" 4 през 1998 г. Първата му главна роля в американски филм е "Ромео трябва да умре".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
7
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
батееее, ша дам 17 лв и 29 стинки на 1вото *** и ще го сгъне тоя на фанта
4
5
 
1
 
! Отговори
saki преди 10 години
Застаряващите холивудски непобедими, се срещнаха във Варна с истинските натурални "Непобедими" от Максуда. Досега никой не успя да ги победи , а те са безсмъртни и нарастват постоянно с хиляди.
3
2
 
10
 
! Отговори
Някой си преди 10 години
До petter.bojinovАко знаеше колко си загубен...
2
13
 
10
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Цяло съзвездие холивудски пенсионери, за три филма можеха и десетина български пенсионери да пуснат да участват - да намажат и те някой лев към пенсийката.
1
26
 
5
 
! Отговори
petter.bojinov преди 10 години
Със сигурносте по-известен от мен в Холивуд, но не чак толкова много. Всъщност трудно ще намерите хората, които могат да ви кажат филм с негово участие. Екшъна върви към пенсия заедно със звездите си.