Колин Фърт иска да впечатли родителите си с роли

Въпреки постиженията си те още не одобряват професията му
25 ное 2013 12:38, Петя Славова
4
Колин Фърт иска да впечатли родителите си с роли
Колин Фърт. Снимка: Reuters

Въпреки че е носител на "Оскар", британският актьор Колин Фърт още не смята, че е впечатлил достатъчно родителите си със забележителни роли, пише Контактмюзик.

Актьорът е пресъздал широка гама от образи - като се започне от британския крал Джордж VI в " Речта на краля" и се стигне досъкрушения писател в "Наистина любов", припомня БТА. Но и този факт се оказа недостатъчен за неговите родители, които са учители по професия да подкрепят професията, която си е избрал.

В интервю за сп. "Хелоу" Фърт казва, че се е стремил да впечатли родителите си с важни и забележителни роли, след изпълнението на които не се чувства длъжен да се извинява за избраната от него професия.

Признава, че пресъздаването на образа на крал е далеч по-добро нещо, отколкото участието му в "Mamma Mia''.

Неотдавна Колин Фърт приключи работата по филма "Затворник на миналото" ("The Railway Man"), където пресъздава образа на Ерик Ломакс. Продукцията е по истинската история на войник , който е взет като военнопленник от японците през Втората световна война.

53-годишният актьор се среща с Ерик Ломакс докато снима филма и двамата се сприятеляват. А това подтиква Фърт да даде най-доброто от себе си за пресъздаване на образа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
20
 
! Отговори
An преди 10 години
Страхотен актьор! Оставаш без думи от играта му. Харесвам всичките му роли и всеки път дава нещо ново от себе си :)
2
0
 
16
 
! Отговори
***** преди 10 години
До kurti Ми това говори само за ниската ти култура , щом Колин Фърт чуваш за първи път ............ освен Биг Брадър друго гледаш ли .........а да може би гледаш и ВИП Брадър .......
1
19
 
3
 
! Отговори
kurti преди 10 години
kyv pa e toq za sefte go 4uvam. aptal s aptal