Динозаври ще преследват дъщерята на Рон Хауърд

Тя и Крис Прат ще са главни персонажи в новия "Джурасик свят"
15 яну 2014 22:02, Петя Славова
0
Динозаври ще преследват дъщерята на Рон Хауърд
Снимка: БТА

Тези, които ще бъдат преследвани от динозаври в "Джурасик свят" ще са Крис Прат ("Кешбол", "Враг номер едно") и Брайс Далас Хауърд ("Спайдърмен 3"). Двамата актьори са потвърдени като изпълнители на централните роли в дългоочаквания четвърти филм от поредицата "Джурасик парк", съобщи Контактмюзик.

Хауърд от известно време се спряга за главната женска роля във филма, пише БТА. Участието й е потвърдено от баща й - известния режисьор Рон Хауърд. Хауърд е снимал първата среща на дъщеря си с Прат на церемонията за наградите "Златен глобус" и е публикувал в интернет фотографията, придружена от надписа: "Брайс и Крис се срещат за пръв път на червения килим като партньори в следващия филм от поредицата "Джурасик парк".

През септември миналата година филмовото студио "Юнивърсъл" съобщи, че четвъртата част от поредицата "Джурасик парк" ще се нарича "Джурасик свят" и ще излезе на екран на 12 юни 2015 г. Първоначално бе оповестено, че филмът ще тръгне по кината година по-рано.

Решението за отлагането бе взето, за да се предостави време на създателите на поредното динозавърско приключение да предложат най-доброто на публиката.

Режисьорът на първите два филма Стивън Спилбърг е изпълнителен продуцент на "Джурасик свят". Зад камерата този път ще се изяви холивудският дебютант Колин Тревороу, който ще заснеме продукцията в 3D формат.

Между 1993 и 2001 г. трите филма от поредицата "Джурасик парк" реализираха 1,9 милиарда долара в световния бокс-офис, припомня изданието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари