Лиъм Галахър тръгва по стъпките на покойния Джордж Харисън

Бившият певец на "Оейзис" се заема с кастинги за нов филм за "Бийтълс"
11 фев 2014 16:55, Петя Славова
1
Лиъм Галахър тръгва по стъпките на покойния Джордж Харисън
Снимка: Reuters

Лиъм Галахър ще организира кастинги в Лос Анджелис за нов филм за "Бийтълс", като желае в проекта да се включат холивудските звезди Джаред Лето и Итън Хоук, пише в. "Сън".

Бившият певец на "Оейзис" е убедил Майкъл Уинтърботъм да поеме режисурата на продукцията, която ще пресъздаде историята на фирмата "Епъл", основана от Ливърпулската четворка, и разпадането на състава, пише БТА.

Кастингите са предвидени в Лос Анджелис за месец април. Много от ролите във филма са на американци, така че Лиъм държи да намери на място най-подходящите изпълнители. Той си давал сметка, че не може да ангажира актьори като Брад Пит и Джони Деп, но във всички случаи би могъл да ползва услугите на звезди от калибъра на Хоук и Лето, които не са чужди на независимото кино.

Лиъм Галахър, който се раздели с групата "Оейзис" и с брат си Ноел след ръкопашен бой през 2009 година, е изпълнителен продуцент на филма "The Longest Cocktail party". Той търси спонсори, които да финансират проекта.

41-годишният Галахър възнамерява да тръгне по стъпките на покойния китарист на "Бийтълс" Джордж Харисън. Неговата компания"Хендмейд филмс" продуцира хитовите филми "Животът на Брайън" и"The Long Good Friday".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Valeri Kostadinov преди 10 години
Ето нещо добро и значимо, успех желая на Лиъм!