Очакваме два филма от Стивън Спилбърг

Първият излиза през 2015 г.
17 юни 2014 13:13,
5
Очакваме два филма от Стивън Спилбърг
Снимка: Reuters

Следващите два филма на Стивън Спилбърг ще излязат на 16 октомври 2015 г. и 1 юли 2016 г., съобщиха световните информационни агенции.

Първо ще излезе шпионски трилър за летеца Гари Пауърс, чийто самолет е свален над СССР в разгара на Студената война. В ролята на адвоката Джеймс Донован, който води преговорите за освобождаването му, ще е Том Ханкс. Новата версия на оригиналния сценарий от Мат Чарман е от братя Коен. Филмът още няма име.

Том Ханкс се е снимал в три филма на Стивън Спилбърг - "Спасяването на редник Райън", "Хвани ме, ако можеш", "Терминалът".

Вторият филм "ГДВ" е по романа на Роалд Дал за добрия великан, който заедно с малко момиче и английската кралица лови гиганти човекоядци.

Стивън Спилбърг, който е на 67 години, продуцира едновременно няколко телевизионни и кино проекти. Предишният филм, който режисира, е "Линкълн", излязъл през 2012 г.

За него той получи номинация за награда "Оскар" за най-добър режисьор, а Даниъл Дей-Луис спечели "Оскар" за ролята на американския президент.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Е - Ник преди 9 години
Тоя вторият филм, ГДВ - трябва обезателно да го снима в България!
3
5
 
4
 
! Отговори
българин преди 9 години
руснаците са зли, спор няма
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Злите руснаци ли пак, бе?! Банално, Холивуд вече е една голяма поръчкова бозаджийница, ама вкисната боза! Индиана Джоунс ми е любим иначе:)
1
3
 
7
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Този взе да става досаден с проамерикано-проеврейските си бози. Списъкът на Шиндлер и Мюнхен са много добри, но вече е скучен и предвидим. Линкълн даже не смятам да го свалям, въпреки че Даниел Дей-Луис е много голям