Усмивки и много селфита на премиерата на "Несломим"

Това е втори опит на Анджелина Джоли като режисьор
17 ное 2014 21:06,
1

Снимка: БТА

Холивудската звезда Анджелина Джоли се завърна в Сидни,  Австралия, за световната премиера на филма си "Несломим",  предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Драмата е вторият опит на 39-годишната Джоли като режисьор след успешния й дебют зад камерата с "В земя на кръв и мед"  (2011).

Стотици фенове приветстваха завръщането на актрисата и  режисьор в Сидни, където тя прекара няколко месеца по време на снимките за филма си в края на 2013 г. и началото на 2014 г.

Анджелина Джоли премина по червения килим, придружена от съпруга си, актьора Брад Пит, и изпълнителя на главната роля в "Несломим", британския актьор Джак О'Конъл.

Драмата проследява историята на олимпийския атлет и военен герой Луи Замперини от САЩ. Замперини участва в Олимпиадата през 1936 г. в Берлин. През 1941 г. постъпва във ВВС на САЩ. През април 1942 г. самолетът му се разбива над Тихия океан. Той обачеоцелява, прекарвайки 47 дни на сал. Прибран е от японски войници, но после е изпратен за 2,5 години в лагер за военнопленници. Освободен е едва през 1945 г., след края на войната.

Лентата е заснета по книгата "Несломим" на Лаура Хиленбранд.

Анджелина Джоли споделя, че за нея като човек, майка и обществена фигура е било важно да познава личност като Луи Замперини и да знае, че "има надежда". Актрисата и режисьор допълва, че е успяла да покаже част от ранната версия на лентата на атлета и герой преди смъртта му през юли тази година на 97-годишна възраст.

Филмът "Несломим" излиза на екран в САЩ на 25 декември.

Разгледайте кадри от премиерата в галерията. Двойката Бранджелина явно обича да се смесва с тълпата и да си прави селфита с феновете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Румби преди 9 години
Абе хубава жена е Анджито...