Даниъл Крейг се е пристрастил към Джеймс Бонд

Актьорът иска пак да се снима като агент 007
29 сеп 2015 13:52, Петя Славова
1
Даниъл Крейг се е пристрастил към Джеймс Бонд
Снимка: архив, Reuters

Британският актьор Даниъл Крейг възнамерява да продължи да се снима в образа на Джеймс Бонд, докато изискванията към ролята не станат прекалено големи за него, съобщи Контактмюзик.

Крейг за пръв път се превъплъти в ролята на агент 007 във филма "Казино роял" от 2006 г., а четвъртият филм, в който изпълнява ролята на супершпионина на Нейно величество - "Спектър" на режисьора Сам Мендес, трябва да се появи по екраните във Великобритания следващия месец.

Макар че актьорът е сключил договор да се снима в още един филм от поредицата, филмови критици от месеци спекулират, че Крейг ще я напусне след излизането на "Спектър" по екраните, пише БТА.

Сега обаче стана ясно, че Даниъл Крейг настоява да продължи да се снима в същата роля, докато здравето му позволява да го прави.

"Каскадьорските номера ми се удават по-лесно - имам множество добри дубли - разказа 47-годишният актьор пред сп. "Ивент". - Работя усърдно за ролята. Не е лесно, но такъв е животът. Ще продължа да се снимам в ролята на Бонд, докато се чувствам добре физически. Сключил съм договор, за да участвам в още един филм от поредицата, но не се наемам да правя прогнози."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
Гадорян преди 8 години
По скоро към хонорара за ролята ;))) щото другите му филми са бая ала бала.