Педро Алмодовар ни готви за "Жулиета"

Испанецът промени името на филма си, заради Скорсезе
20 ное 2015 14:42, Петя Славова
0
Педро Алмодовар ни готви за "Жулиета"
Снимка: архив, Reuters

Филмите на Педро Алмодовар не могат да оставят някого равнодушен. Испанецът знае как да омае зрителя и да го въвлече в историята, която разказва. Този път режисьорът е решил да промени заглавието на новия си филм "Silencio" ("Тишина"), за да не го бъркат с проекта на американския му колега Мартин Скорсезе "Silence" ("Тишина"), пише "Холивуд рипортър".

Творбата на Педро Алмодовар ще се разпространява с името "Жулиета". По думите на режисьора, филмът му и този на Скорсезе ще излезнат на екран по едно и също време, ще бъде преиздаден и романът "Тишина" на Шусаку Ендо, по който е филмът на Скорсезе, пише БТА.

"Прекалено много тишина наведнъж, иска ми се навреме да избегна объркването" - пояснява решението си испанският кинорежисьор.

В образа на главната героиня в "Жулиета" ще се превъплътят едновременно две актриси. Драматичният сюжет ще разкаже за съдбата и за чувството на вина.

В историческата драма "Тишина" на Мартин Скорсезе участват Лиъм Нийсън, Андрю Гарфийлд, Адам Драйвър. Очаква се лентата да излезе по екраните през 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари