Рики Джървейс се презастрахова за "Златен глобус"

Извини се предварително за поведението си на наградите
Обновена: 4 яну 2016 15:34 | 4 яну 2016 15:16, Петя Славова
0
Рики Джървейс се презастрахова за "Златен глобус"
Снимка: архив, Reuters

 Рики Джървейс ще се завърне като домакин на наградите "Златен глобус" за четвърти път и тъй като Холивуд е нащрек, познавайки хапливия му хумор, британският комик реши да поднесе предварително извиненията си за всичко, което ще каже по време на шоуто, съобщи Контактмюзик. 

54-годишният Джървейс е използвал страницата си в Туитър, за да се извини преди церемонията за отличията, която ще се състои на 10 януари.
 
"Тъй като виждам в бъдещето, искам още сега да поднеса най-искрените си извинения за всичко, което казах на шоуто следващата седмица. Бях пиян и не ми пукаше", пише комикът, цитиран от БТА.
 
Рики Джървейс за първи път беше домакин на церемонията за наградите "Златен глобус" през 2010 г. Тогава комикът откри шоуто с думите: "Гледката на всички прекрасни лица тук тази вечер ми напомня за отличната работа, свършена през тази година...от пластичните хирурзи".
 
При следващите си изяви като домакин на наградната церемония през 2011 и 2012 г. Джървейс също не спести хапливите си реплики по адрес на звездния елит.
 
Самият Рики Джървейс е носител на три награди "Златен глобус", припомня изданието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари