Войни по комшийски в "Да разлаеш съседите още веднъж"

А жените се оказват по-опасни от мъжете
13 май 2016 09:07, Петя Славова
0

Снимка: Форум Филм

Още, когато ги срещнахме за първи път Мак (Сет Роугън) и Кели Раднер (Роуз Бърни) мечтаеха единствено за спокойствие и тишина, докато отглеждат детето си. Но се оказва, че младото семейство просто е магнит за съседи, които обичат купоните и лудите нощи.

В първата част от "Да разлаеш съседите" двойката трябваше да се справи с братството на Теди (Зак Ефрон), което определено знае как да се забавлява, а това изцяло излиза от плановете на Мак и Кели. Конфликтът, който се появява между тези две къщи е в основата на сюжета на филма, режисиран от Ник Столър, познат от комедии като "Прелъстен и изоставен" и "Секс, наркотици и Лас Вегас".

И ето я втората част "Да разлаем съседите още веднъж", като този път двамата персонажи се местят в предградията, където са решили да си живеят на спокойствие, очаквайки да се появи второто им дете.

Семейството отново няма късмет и този път двамата се озовават в опасно близко съжителство с три нахакани колежанки, нетърпеливи за купони и бесен нощен живот.

Идилията на родителите отново е на ръба да бъде провалена, но този път двамата персонажи имат опит как да се справят в подобни ситуации и се обръщат за помощ към предишните си противници.

Така съседските войни продължават, а продукцията е copy/paste със ситуации, които вече гледахме в първата част, с разликата че се появяват повечко секси момичета на хоризонта. Ролята на главната провокаторка е поверена на Клоуи Грейс Морец, а се появява и Селена Гомез.

Комичните ситуации се нижат, а хуморът е дебелашки, расистки, сексистки, на места инфантилен. Както в първия епизод и тук няма страховити злодеи, но Столър обича да показва как постъпват обикновените хора, попаднали в крайни ситуации.

"Да разлаеш кучетата още веднъж" тръгва от 13 май в кината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари