Чарлийз Терон като злодея в "Бързи и яростни" 8

Филмът тръгва от април по кината
10 мар 2017 12:07, Петя Славова
7

Зрелищни каскади и неочаквани обрати в семейството на Доминик Торето (Вин Дизел) обещава новият трейлър на
 "Бързи и яростни" 8.

Филмът излиза у нас на 14 април, а премиерата му ще е два дни по-рано.

Стари врагове ще трябва да се съюзят, за да спрат най-опасния хай-тек терорист, маскиран в прелестното тяло на самата Чарлийз Терон.

След като вкараха в затвора Декард Шоу (Джейсън Стейтъм), а Лети (Мишел Родригес) си спомни любовта си към Дом и семейството, всички от екипа очакват дните им да станат по-спокойни и да започнат да се наслаждават на живота си край Океана.

Съдбата обаче им е подготвила повече адреналин, отколкото са си представяли. Този път назрява опасност, която може да бъде преодоляна само с цената на много жертви.

Хай-тек терорист в тялото на изкусителна дама е напът да унищожи света, какъвто го познаваме, като компютърно поеме контрола над всички автомобили. И не го прави сама. Помощта идва от самия Доминик Торето, който с лека ръка загърбва голямата любов и семейството си.

За да попречи на пъкления план, г-н Никой (Кърт Ръсел) прибягва до съдействието на двама отколешни врагове – Хобс (Дуейн "Скалата“ Джонсън) и Декард Шоу (Стейтъм), които ще трябва да намерят начин да работят заедно, за да спрат Торето.

От бреговете на Куба и улиците на Ню Йорк до снежните равнини край арктическото Баренцово море, елитната сила отново ще кръстосва земното кълбо, за да не позволи на един анархист да всее хаос в света... и да прибере у дома човека, който е обединил тяхното семейство.

В Бързи и яростни 8 на Вин Дизел партнира изцяло звезден състав, който включва Дуейн "Скалата“ Джонсън, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис "Лудакрис“ Бриджис, Натали Еманюел, Елса Патаки и Кърт Ръсел.

В допълнение към Терон ще видим и още два нови персонажа в лицето на Скот Истуд и носителката на "Оскар“ Хелън Мирън. Режисьор на филма е Ф. Гари Грей ("Straight Outta Compton“), а продуценти ─ Нийл Х. Мориц, Майкъл Фотрел и Дизел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
ДИЗЕЛА преди 7 години
тъпня, нетъпня... и на вас да ви докара една серия милиард долара в зелено ще се разцепите да мислите за продължения, докато изцедите и последното петаче... нали не мислите, че всички, които участват във филма го правят от любов и на добра воля... твърд хонорар + процент от приходите....
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
отиде коня у реката, тя шиз.офренията почна от Токио Дрифт, където убиха Чан, ама после игра в много епизоди, докато накрая съединиха 7 и 3 серия
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първите два филма бяха хит за времето си, но от там нататък, става все по-зле! В тази част очаквах да скочат от космоса с автомобил и да оцелеят, но са избрали подводница, космоса може да са го оставили за следващата част!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
" The Fate of the Furious ", това е заглавието на новия филм.
1
3
 
11
 
! Отговори
критик преди 7 години
Тая тъпня се очертава конкуренция на Пътеводна светлина...