"Карибски пирати" отново на хоризонта

Хавиер Бардем се изправя с Джони Деп в новия епизод
12 май 2017 15:52, Петя Славова
0
"Карибски пирати" отново на хоризонта
Снимка: Форум филм

 

Най-известният пират в историята на киното - Джак Спароу, се завръща на екрана след две седмици - в "Карибски пирати: Отмъщението на Салазар".

Най-нетърпеливите фенове на леко шантавия пират и на неговите приключения вече могат да се сдобият с билети за петата част от поредицата на "Дисни".

Избрани кина в цялата страна пускат от днес билети за предпремиерните прожекции на 25 май и премиерите от 26 май на 3D, IMAX 3D и 4DX.

В "Карибски пирати: Отмъщението на Салазар" капитан Джак Спароу отново ще се изправи срещу враг, много по-могъщ от него, и ще трябва да се пребори с... мъртъвците, за чието проклятие носи пряка вина.

Хавиер Бардем – зловещ испански мореплавател е по петите на Джак и е твърдо решен да си отмъсти за това, което той му е причинил преди години. На страната на Спароу застават младият бунтар Хенри Търнър, син на дългогодишния приятел на Спароу - Уил Търнър, и интелигентната млада дама Карина Смит - отхвърлен от обществото астроном.

Интригата е дали този път късметът на Джак Спароу няма да му изневери и той да падне жертва на отмъстителния капитан Салазар, или отново героят на Джони Деп ще се измъкне на косъм от смъртта, отбелязват от екипа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари