Идеи за "Контрол"

Конкурс кани сценаристи да участват
15 юни 2017 10:00, Петя Славова
3
Идеи за "Контрол"
Снимка: Българско кино общество

"Контрол" е темата, която предизвиква сценаристите да участват в конкурса за късометражен филм на Българско кино общество.

Всеки, който има какво да (по)каже по тази тема и е до 35 години може да участва в конкурса, като крайният срок за предаването на творбите е 31 юли.

Организаторите приемат текстове за всички видове филми (игрални, анимационни, документални, експериментални), а професионално жури ще оцени проектите.

Първата награда е в размер на 1000 лева, осигурена от Screening Emotions. Има и отличие за най-добър филмов проект, предоставена от европейската асоциация NISI MASA – участие във финалния уъркшоп по сценарно описане и пичинг пред европейски продуценти в рамките на European Short Pitch през януари 2018г.; 


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
омантика преди 1 година
,важно е в днешното ни време да видим края на тероризма,време което не си спомням кога е започнало но трябва да си отворим очите за края му,защото светът е глупав и много вкостенял и единствено гледа парите и това да му се каже,че е побъркан.Е,ако си нормален свят,защо никой не идва при теб ? М
2
0
 
0
 
! Отговори
Даниел сгреши преди 1 година
Не сме пораснали за смъртта си,дори в последното си вдишване ние не знаем какво следва.Чувало се е за старци които казват че са уморени от живота,но това е по-скоро физическата слабост.През целия живот се готвим постоянно за нещо,но не знаем какво.Баба или Дядо си отива и ние разбираме че освен ден и нощ има и липса.Липса на някого когото сме слушали да ни наставлява.Някои казват че са с нас покойниците постоянно.Би било чудесно да е така,и понякога се вслушваме в тишината със спомен.
Но стига р
1
0
 
0
 
! Отговори
контрол е тъпо преди 1 година
Кога за последно сте чули някой да каже контролирай ме,всеки плещи контролирай се !?