Щастието не се крепи на брака, дори да си гей в "Любовта е странно нещо"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
24 юни 2017 11:14, Петя Славова
4
Щастието не се крепи на брака, дори да си гей в "Любовта е странно нещо"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Любовта в киното често е съсредоточено върху началната страст или краят на една връзка. Затова пък Айра Сакс проследява отношенията на двама мъже в "Любовта е странно нещо“.

Щастието на Джордж (Алфред Молина) и Бен (Джон Литгоу)  би трябвало да е постигнато със сключването на техния брак след 40 години съжителство.

По ирония на съдбата се оказва, че ситуацията е различна. Единият от гей двойката остава без работа и те са принудени да продадат дома си, събрал толкова много спомени и да заживеят отделно.

Сакс проследява без излишен сантимент стъпките им надолу по стълбицата на живота като улавя предизвикателствата, които се изпречват пред персонажите.

Покрай загубите, остаряването, Сакс разказва мъдра, интимна и красива история за човещината и поставя въпроса колко много хората инвестират в дългите бракове.

Гледайте "Любовта е странно нещо" на 24 юни от 23.00 часа по телевизия Bulgaria On AIR.


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази дума "инвестирам",къде ли вече не я слагат за да изглеждат интелигентни.Мислех че навремето се ожених за жена ми защото я обичах,но сега от авторката разбрах,че всъщност съм"инвестирал в брак"!
1
0
 
1
 
! Отговори
към възрастните преди 1 година
Достатъчно сте направили в живота,време е да се забавлявате,аз трябва да "налягам парцали"