"Посоки" влиза в Пощенска кутия за приказки

Сред четящите са Герасим Георгиев-Геро, Иван Бърнев, Драго Симеонов
10 яну 2018 08:22, Петя Славова
0
"Посоки" влиза в Пощенска кутия за приказки
Снимка: Пощенска кутия за приказки

Пощенска кутия за приказки посвещава тази вечер на истории вдъхновени от "Посоки". Филмът на Стефан Командарев беше селектиран в официалната конкурсна програма "Особен поглед" на Международния филмов фестивал в Кан през май, 2017. 

Продукцията проследява 6 истории, случващи се в 6 софийски таксита в една и съща нощ. За първи път, специално за публиката на събитието ще бъдат излъчени кадри от продукцията, преди официалната премиера на филма в кината у нас, която е насрочена за 26 януари тази година.

Специални гости, които ще се включат в четенето на събраните истории с главен герой таксиметров автомобил ще бъдат както звездите на Пощенска кутия за приказки, така и актьори от "Посоки", сред които Борислава Стратиева, Димитър Баненкин, Троян Гогов, Стефан Денолюбов, Иван Бърнев, Димитър Пишев, Добрин Досев, Драгомир Симеонов, Герасим Георгиев-Геро, Станислав Кертиков и режисьорът Стефан Командарев.

В ролите на шофьори и пътници в края на януари ще видим още Ирини Жамбонас, Асен Блатечки, Васил Василев-Зуека, Юлиан Вергов, Васил Банов, Стефка Янорова, Николай Урумов и Георги Кадурин.

Вратите на Sofia Live Club отварят утре в 18.00 часа, а четенето ще започне в 19.00.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари