"Посоки" се показа пред публика снощи

Актьорите от филма и семейството на Командарев минаха по червения килим
25 яну 2018 20:45, Надежда Йосифова
2
"Посоки" се показа пред публика снощи
Снимка: Личен архив

През изминалата вечер "Посоки" направи своето първо представяне пред българска публика с гала-премиера в Cinema City, Paradise Mall. По червения килим преминаха Асен Блатечки, Васил Василев – Зуека, Герасим Георгиев-Геро, Добрин Досев, Ирини Жамбонас, Троян Гогов, Борислава Стратиева, Стефан Денолюбов, Николай Урумов, група "Б.Т.Р.", Димитър Павлов и много други.

Специален гост на премиерата беше и кметът на София, Йорданка Фандъкова, която изгледа новия филм на Стефан Командарев в компанията на екипа и актьорския състав. "Беше изключително емоционална вечер за всички нас. Залите се оказаха тесни за желаещитре да бъдат сред първите, гледали "Посоки".

След Галата успяхме да отидем до Дом на киното, където също протече предпремиерна прожекция. Видяхме пълна зала с млади хора, които бяха развълнувани от филма. Благодаря на всички, които помогнаха това да се случи", споделя Стефан Командарев, режисьор и продуцент на филма, който беше със семейството си на събитието.

От 26-и януари новият български филм "Посоки" ще бъде в кината в цялата страна. И да подскажем малко от сюжета на лентата: В рамките на 24 часа в 6 софийски таксита се случват 6 истории, повлияни от абсурдите и проблемите на днешната българска действителност. Всички те са обединени от една смърт, която ще даде шанс за нов живот.
 

Шофьорите на таксита са водещите герои, които често са най-точните свидетели на действителността, включително и от тъмната й страна. Някои от тях са принудени да бъдат психолози и терапевти, понякога спасители, други са агресори, трети са жертви. Те са част от истинския живот.

Останалите герои на тези истории са клиентите на такситата – различните лица на българското общество. Редуват се както драматични, така и комични епизоди из нощна София.

Във филма, който е ко-продукция на България, Германия и Македония, участват актьорите Ирини Жамбонас, Асен Блатечки, Васил Василев - Зуека, Стефан Денолюбов, Юлиан Вергов, Васил Банов, Герасим Георгиев – Геро, Иван Бърнев, Стефка Янорова, Николай Урумов и др. Сценарият е на Симеон Венциславов и Стефан Командарев, който е продуцент заедно с Катя Тричкова.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
Andreshko преди 1 година
Че защо са го кръстили посоки,като посоката за бягане от България е само една на Запад...
1
0
 
0
 
! Отговори
Народна приказка преди 1 година
Най-сетне дошло и магарето. Като видяло толкова зверове на едно място, навирило уши, изтъпанчило се пред Соломона и почнало да реве, колкото му глас държи. Всичките зверове се спогледали, а Соломон си запушил ушите. Като млъкнало магарето, лъвът се приближил до него и му рекъл:

— Абе, ти какво правиш?

— Рева — отвърнало магарето.

— Защо ревеш?

— Че аз — отвърнало магарето, — пред такова голямо събрание ако не си покажа магарията, къде ще я покажа?