На 53 години: Почина Ема Чеймбърс от "Нотинг хил"

Британската актриса си е отишла от естествена смърт
25 фев 2018 09:15, Петя Славова
90
На 53 години: Почина Ема Чеймбърс от "Нотинг хил"
Снимка: БТА

Британската актриса Ема Чеймбърс, известна с ролите си във филма "Нотинг хил" и "Викарият на Дибли", почина на 53 години, предадоха Асошиейтед прес и БТА .

Актрисата, популярна във Великобритания най-вече с ролята на Алис Тинкър от телевизионния комедиен сериал "Викарият на Дибли", е починала от естествена смърт, съобщи нейният агент Джон Грант.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 47 Моят дядо умря на 96 Години. Умря от рак на дебелото черво. Цял живот е бил дърводелец, отгледал е 4 деца. Построил е къща на два етажа 1949-та година. Двор 2 декара...всякакви животни в него....кокмошки, зайци, овце, кози....биволи,правеше уникални мдървени корита, правеше лъжици от дърво, чепраци, правеше пещи ..и никога не е ходил на лекар...накрая като се изостри болестта му го закарахме да го прегледат...беше на 95 тогава. За пръв път откакто го помня..а го помнех от 35 години. Пчелар
43
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Значи ти досега не си видял по телевизията столетници, които си признават че не са ходили през живота си на лекар?"Виждал съм столетници. Все са били такива, които са ходили на лекар, но казват, че не са ходили. Все са живяли във време без епидемии, благодарение на съвременната медицина. Все са били мързеливци, които работа не са подхващали, освен веднъж на високосна година в собствената си градинка, все са с малко деца (1-2) или хич. Все са ходили на балнеолечение. Ако нямаше доктори са лeш!
42
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Две пияници тръгнали да се правят на умни тука...жалка история.
41
3
 
6
 
! Отговори
Абе, хора.. преди 6 години
..починал е човек, нека кажем едно " Да почива в мир!", а не да правим симпозиуми по надприказване върху това какво е "естествена" и какво "неестествена" смърт!
40
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 42Значи ти досега не си видял по телевизията столетници, които си признават че не са ходили през живота си на лекар? Ти от коя планета идваш, бе църрвул безхаберен?
39
6
 
1
 
! Отговори
до 41 преди 6 години
Хаха мерси човече разсмя ме:) Питаш го ти на колко ракий си хаха Баш си е така!Някой почват от сабахлен.
38
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"човешкият организъм може без лекарска намеса да работи до 120 години чрез правилния начин на съществуване."Като гледам какви глупости говориш и как отричаш докторите, почвам да си мисля, че просто си някой избягал от Раднево или Карлуково или София 4-ти километър. И просто не искаш да си пиеш хапчетата. И затова говориш против лекари и лекарства.Днес епидемиите са ограничени, а някои от тях ликвидирани, именно заради медицината. Без доктори ДНЕС, щяхме да мрем на по 40-50! Това е ралността!
37
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 40 Ти олигoфрен такъв на колко ракия си? Аз какво казвам? Че човешкият организъм може без лекарска намеса да работи до 120 години чрез правилния начин на съществуване. И кой ти каза, че столетниците не са работили в този живот физически? Сами си строяха къщите, сами си отглеждаха животни, сами си оряха земите..Тъппанар, точно защото са работили здраво,яли са домашни храни без оптрови, а не са били пред компютър на стол са били здрави до 100 години .
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Koй ти говори за преди 20 години бе, мaлоyмник? Преди 20 години, столетниците са били на по 80 години, ти сам го каза. На 80 години, вече си възрастен човек, с купища болести, едва креташ с бастунче, ако не си на легло или в инвалидна количка с два маркуча в носа. Може ли да си такъв oлигофрeн? Гледай жизнеспособната възраст на хората, тогава когато са активни, работят, правят деца и т.н. Как са живяли е важно. Днешните СЪЩО са ходили на доктор. Тези дето не са ходили просто не са видели трудно!
35
4
 
6
 
! Отговори
WTF преди 6 години
Какво значи естествена смърт на 53 години по дяволите?!?!?!
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на Тутанкамон браковете са били кръвосмешение. Неговият също. Женен е за сестра си.
33
0
 
2
 
! Отговори
до bly.. преди 6 години
Защо се карате?
32
4
 
3
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Срещу стареенето лека е много секс и спорт...
31
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 25 Муахаххааха...значи един сегашен столетник преди 20 години е бил на 80..човек когато ,обикновено вече боледува здраво. Та викаш преди 20 години тоест 1998-*** година сме имали предимно знахари а лекари тук таме само? ***!
30
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 33 Кое е именно, бе, кретенн такъв? Аз ти говоря, че човешкият организъм може да живее до 120 години без лекарства и лекари...и го потвърдих с признанията на столетници, че не са ходили никога на лекар и не са взимали лекарства през живота си, а ти за какво ми плямпаш, тъппанар?
29
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Др. УотсънИменно! Затова му казвам на господин ***, че доктори в миналото не е имало. Били са само някви знахари. Най-много в някое село да са водили болните при някоя по-възрастна леля, която от опит с умрели да е поназнайвала това-онова. Трепанация на черепа са правили против главоболие, ама щом Каунчо казва, че е имало доктори... хубаво! :)
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко много млада жена.Господ да я прости!Тъжно ми стана и за нея и за скоро починалата ирландска певица.
27
1
 
3
 
! Отговори
Др. Уотсън преди 6 години
До АнонименКакви 998 години те гонят бе, чел - недочел, това е смятано по други календари, реално са били 120-130.
26
2
 
6
 
! Отговори
Др. Уотсън преди 6 години
До Анонименте пък едни доктори били тогава - лекували с билкови отвари, режели с примитивни инструменти черепите при главоболие и гадаели на боб. То затова Тутанкамон доживял до такава дълбока възраст, хех
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Винаги е имало лекари."Мда, като лекарите в Египет, по времето на Тутанкамон, били са само за него и за двора му. И по-дребни лекарчета за тогавашните "архитекти", че те са били висша класа хора. Останалите са умирали докато работят и е било нормално. Мдаааа, излиза, че доктори за обикновените хора е нямало. И затова казваме, нямало е доктори. Защото наистина ги е нямало. Пра-пра-пра-пра-пра-дедо ти ако е бил обикновен бачкатор, за него е нямало. За царя е имало, но за дедо ти не е имало!