На 53 години: Почина Ема Чеймбърс от "Нотинг хил"

Британската актриса си е отишла от естествена смърт
25 фев 2018 09:15, Петя Славова
90
На 53 години: Почина Ема Чеймбърс от "Нотинг хил"
Снимка: БТА

Британската актриса Ема Чеймбърс, известна с ролите си във филма "Нотинг хил" и "Викарият на Дибли", почина на 53 години, предадоха Асошиейтед прес и БТА .

Актрисата, популярна във Великобритания най-вече с ролята на Алис Тинкър от телевизионния комедиен сериал "Викарият на Дибли", е починала от естествена смърт, съобщи нейният агент Джон Грант.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги е имало лекари. Това, че про-шляците в Бантустан не са имали пари да си платят е друга тема.
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кога в миналото не е имало лекари?"Колко са били на глава от населението? На 12 милиона са се падали 2-3 доктора. Хвала сине! Много си умен, няма що!
22
0
 
1
 
! Отговори
До 22 преди 6 години
Благодаря за съветите. И лекарите ми казаха общо взето същото. Аз спортувам, но проблемът е че много пия. Особено бира.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кога е нямало доктори, бе олигoфрен? Говорим за днешни столетници...които живеят в 2018-та година."Викаш днешни столетници... който са се родили в 1918-та (поне!). АХАХАХ!!! А ти ме наричаш смешен... Това, ако не е смешно!Тъкмо е приключила 1-ва световна война. Ти въобще знаеш ли как са живели българите по време на тая война? Колко от тях въобще са си помисляли, че ще имат пари и време да ходят на доктори? Пpост народ, слаба държава. Трябва да учиш и да мислиш повече!
20
7
 
3
 
! Отговори
До 29 преди 6 години
Кога в миналото не е имало лекари? Лекари има още от дълбока древност. Чул ли си за Ескулап?
19
1
 
7
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
До Анонимен 31живеят 2018, ама в някое родопско село, където доктор звучи като синхрофазотрон. а ето ти и контрапример, със сигурност познаваш някой дето най-"болната" му баба, пиеща по една шепа хапчета от 40 годишна още, е надживяла всичките му останали баби и дядовци. а ако гледаш по-малко телевизия и приказваш повече с реални възрастни хора, щеше да знаеш че средата на 20ти век да си на 50 е било като днес да си на 100. не че и тогава не е имало столетници, но пак са били чудо
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Някой знае ли дали се умира от високо кръвно. Че на мене миналата година ми го откриха. На 41 години съм."Високото кръвно уврежда органи - сърце, мозък, очи, бъбреци, черен дроб. Завишена е възможността да получиш мозъчни аневризми, които да се спукат. Завишен е рискът от инфаркт. Хубаво е да намалиш теглото, ако си с наднормено. И трябва да ядеш по-малко сол. Не съвсем безсолно, защото също е вредно, но просто намали солта. И спортувай без напрежения. Не вдигай прекалено тежко при спорт.
17
5
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
До Анонимен 19да не мислиш че някой прави аутопсия на старите хора да види от какво са умрели. моя дядо както си беше здрав, залиня и за една седмица умря. никой не разбра от какво, но си беше някаква болест. колкото си по-стар, толкова по-дребна причина може да те убие, на 103 може да умреш и от обикновена хрема. така или иначе стремежа към дълъг живот е глупост
16
3
 
4
 
! Отговори
Розово пони преди 6 години
Няма такова нещо като естествена смърт, всяка смърт е противоестествена и е зло! Трябва да се борим срещу смъртта и да изградим един свят без смърт, без нещастие, и без горчивина, където хората и животните са щастливи и отдадени на любов, разбирателство и игри!
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Да си забелязал случайно че столетниците много често казват, че не са ходили никога на лекар и не са пиели лекарства през живота си? М?"Очевидно ти си ***. Защото си лишен от мисловни способности. Не са ходили, защото е нямало в миналото доктори, по селата са били капсулирано общество, при което рядко идват други хора, за да носят грип и шарка. (Не е като чумата, която я носят мишките.) И не им се е налагало да ходят, защото са работили неща, които са били по-щадящи организма. Лесно е!
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най доброто средство срещу стареене е редовният секс с млади момчета. Аз самата съм на 56 години, но никой не ми дава повече от 35-40.
13
6
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
естествена смърт значи да те изяде лъв, или да умреш от глад. в природата смърт от "старост" не съществува, това се случва само в цивилизацията
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой знае ли дали се умира от високо кръвно. Че на мене миналата година ми го откриха. На 41 години съм.
11
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моят дядо живя до 98 години. Пишеше по 2 кутии на ден, цигари без филтър, най ниско качество и пише всеки ден по 500-600 ми ракия от джанки. И това в продължение на повече от 70-80 години.
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Човешкият организъм е така устроен, че да може да функционира около 120 години."Ти да видиш! В средновековието, ако диживееш до 45 години, значи вече си баба или дядо. Да не говорим, че жени масово са умирали при раждане. Което също е "естествена смърт". В миналото са умирали от ангина, от грип, от шарка. Днес живеем (уж) по-дълго, защото просто медицината е по-напреднала. Децата ги облъчваме с лампи против рахит, имаме хапчета, имаме ядрено магнитен резонанс, да борим мозъчни аневризми.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пийваше си редовно, Бог да го прости - по половинка сливова.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С годините хората живеят все по малко, защото се хранят с всякакви градости и пушат много. Вече и жените.
7
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човек ако не пие не пуши и не се сношава, може да доживее 180-220 години. Преди милиони години хората са живели дори до 700-800 години. Дори най-възрастният известен човек Мутасалем е починал на 996 години.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Така че не е умрял от старост...от естествена смърт."A oт какво е умрял, след като на тази възраст няма да издържи операция? То ясно, че "от рак е умрял", но ако не беше на тази възраст, можеше да му направят операция и да живее още. Нека ти обясня нещо за рака. Ако млад човек е болен от рак, той се развива много бързо (почти 5 пъти по-бързо от рак при възрастен човек). А иначе почти 30-40% от възрастните хора имат вид рак, развиващ се бавно и докторите не го откриват, защото е бавно развит.
5
1
 
16
 
! Отговори
Тъп на 179 градуса преди 6 години
Това изречение за естествена смърт си е естествена глупост!