Яна Маринова за "Привличане": Направен е с любов!

Новият български филм е гледан от близо 23 000 души
27 фев 2018 13:30, Петя Славова
18

Новият български филм, с който Яна Маринова дебютира като сценарист и продуцент заедно с Башар Рахал, се изкачи на върха в класацията на кината. "Привличане" е гледан от близо 23 000 зрители само за дни, а отзивите за него са изцяло положителни.

"Филмът е комерсиален. Направен е за публиката с много любов и желание. Потърсихме идеалната формула, която е доказано успешна в чужбина. Искахме да е изцяло забавление", сподели в студиото на "Българиа сутрин", Яна Маринова.

В главните роли са едни от най-обичаните родни звезди Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Башар Рахал, и други, припомня Bulgaria ON AIR.

"Привличане" е много свежа тийнейджърска история между драма и комедия. Разказва се за любов, приятелства, предателства, музика, танци. Засяга темите, които ни вълнуват в днешно време", допълни още Яна Маринова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
родител преди 6 години
Филмът не е за 12+ !!! Да ми се обадят тези дето са го правили като дадат на децaта си да го гедат на 12+ :няма да стане знам си затова не пища телефон. И в Румъния няма да му дадат 12+ ама нащия "орган" дава. Не така! Не за филма 12+!!! Останалото не е интересно.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Липсата на талантливи режисьори и актьори доведе българското кино до кота нула.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 6Според мен този филм е тв канал или за стрийминг приложение, но не е за кино.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 10Аз съм гледал 11А и ми се стори скучен. Очаквах комедия но всичко беше толкова скучно че ми се доходи на училище въпреки че съм завършил.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ще гледам Черната пантера.Писна ми едни и същи хора да участват във всеки български филм.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опитах се да гледам няколко български филма, но не би. Фалш, лицемерие, показност и безсъдържателност Куха работа. А искам, много искам да гледам вълнуващи, български филми
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бозата също се прави с любов,ама си е боза.
3
1
 
13
 
! Отговори
Шишо преди 6 години
Леко бездаран. Но за тез пари толкоз,.
2
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната софийска лигава простотия която никого не интересува
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах филма на премиерата на 23-ти февруари, най-вече, защото много уважавам Яна Маринова. Приятен и забавен, впечатлението ми е положително. Това, което обаче го определям като отрицателно е, че учениците - макар абитуриенти на по 18 години, не спряха да пият водка и да пафкат цигари, дори пред учителите и училищния настоятел /в ролята Башар Рахал/. Все пак посланието не е само в думите, а и в показаното като начин на живот и формиране на ценности. Иначе - добре е да има повече български филми