"Мега звяр" се оказа истински хищник за конкуренцията

Филмът продължава да води бокс офиса
22 авг 2018 08:06, Петя Славова
14
"Мега звяр" се оказа истински хищник за конкуренцията
Снимка: Александра филмс

Създаденият по поредицата на Стивън Олтън "Мегалодон" - "Мега звяр", продължава да е най-гледаният филм у нас, дори и след втория уикенд от премиерата му, сочат обобщените данни от киносалоните. Филмът на Джон Търтълтауб с Джейсън Стейтъм в главната роля за голям проект, проучващ най-дълбоката точка на Земята и следствията от това, е гледан вече от 37 581 зрители и има 393 406 лева приходи, предаде БТА.

На второ място е премиерата от миналия уикенд - "Закрилникът 2" с Дензъл Уошингтън в главната роля, продължение на филма от 2014 година. Битката на Маккол срещу професионален убиец е гледана от 7 790 зрители и има 76 681 лева приходи за първите три дни по екраните у нас.

Трето място е за втората премиера от миналия уикенд - анимацията "Малки титани: В готовност! Филмът". Познатата поредица от "Cartoon Network" от периода 2003-2006 година, прехвърлена върху големия екран с петимата тийнейджъри-супергерои срещу маниакален злодей, е гледана от 9 044 зрители и има 68 789 лева приходи за първите три дни у нас.

Четвърто място е за "Мисия невъзможна: Разпад". Екшънът в триизмерен формат с Том Круз в главната роля, в който агент Хънт отново трябва да се справи с напрегната ситуация във време, в което не може да се довери на никого, освен на екипа си, е вече месец на екраните у нас и за това време е гледан от 67 507 зрители и има 752 214 лева приходи.

Пета позиция в топ 10 е за анимацията "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция". Историята в първата част, на която героите се опознаваха и се стигна до сватбата между вампир и човек, във втората се развиваха способностите на малкия Денис, а в третата всички познати герои са на круиз из най-мрачните места на Атлантическия океан, привлича 134 346 зрители и отчита 1 193 439 лева приходи за месец и половина на екраните у нас.

На шесто място е мюзикълът "Мама мия! Отново заедно". Фееричното пътешествие между минало и настояще, заснето сред пейзажите на Великобритания и Хърватия по звуците на песните на АВВА, е гледано от 61 442 зрители и има 556 767 лева приходи за месец на екраните у нас.
На седмо място сред най-гледаните филми е "Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух", създаден по образите от книгата на А. А. Млин и Ъ. Х. Шепърд. Завръщането на порасналия Кристофър при приятелите от детството и осъзнаването на нещата, които са най-ценни в живота му, е гледано от 11 531 зрители и отчита 98 236 лева приходи за трите седмици у нас.

Осма позиция е за биографичната драма "Дрейф". Пътуването на Тами и Ричард от Таити към Калифорния през 1983 година, превърнало се в трагедия след опустошителен ураган, е гледано от 24 125 зрители и има 187 939 лева приходи за месец на екраните у нас.

Девето място е за екшъна "Небостъргачът" с Дуейн Джонсън в главната роля. Спасяването на семейството на специалиста по сигурност Уил Форд от горяща сграда, в момент, в който Форд е главен заподозрян за пожара, е гледано от 56 539 зрители и има 594 975 лева приходи от билетите им за месец и половина на екраните у нас.

Десето място е за драмата "Тъмна дарба", създадена по първата от четирите книги на Александра Бракен. Случващото се с младата Руби, която попада в лагер след епидемия, убила почти всички деца, бягството й и търсенето на нормална среда за живот, е гледано вече от 12 523 зрители и отчита 102 759 лева приходи за трите седмици у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
sadh преди 5 години
Башар Рахал участва ли,ако участва,ще го гледам.
12
1
 
2
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До 10Ако просто бяха следвали книгата можеше да се получи добър филм, но естествено трябва всичко да се съсипе за да може един застаряващ чичка да се изкара като ултра коравия батка. Ако сте чели книгите, не го гледайте, само ще се отвратите. Ако не сте чели книгите може би ще може да го понесете един път!
11
1
 
4
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Не знам кой мозъчен донор преведе The Meg - Мегалодона, като Мега Звяр и ми е любопитно втора част - Марианската падина как ще го преведат - Мега Дълбокото или Мега пропадането? С какъв акъл давате на хора които бъкел английски не разбират да превеждат? От къде ги изкопавате такива мозъчни инвалиди?
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледах го..., не е силен филм, за веднъж става.Виж, Челюсти 1 и Deep Blue Sea/ Синя бездна (1999) са класика в жанра!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С деца на море. Господин за един ден.
8
4
 
5
 
! Отговори
Котев преди 5 години
"На всеки километър" е много по хубав филм.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До православен войнКъде видя тези руски православни филми?В руските филми ,бъка от национализъм или копиране на западни бандитски филми !
6
1
 
1
 
! Отговори
NoName преди 5 години
До православен войнЗащото хората обичат Зрелища! Това му е работата на киното, да те изкара от сивото ежедневие. Но истинската причина е: Ако въртят тези филми по кината, Никой няма да отиде да си даде парите за да ги гледа.
5
1
 
13
 
! Отговори
кралЯт.е.мъртъв преди 5 години
от един размер нагоре хищника няма да се интересува от малки човешки хапки.Предполагам това ще е последното стероидно помпане на акули в киното. Освен ако в следващата продукция не започнат да потапят кораби
4
15
 
8
 
! Отговори
православен войн преди 5 години
Опадъчно кино. Защо не пускат хубави руски, православни филми? Нима те не са по-близо до душата на истинските българи отколкото някакви измислици за гигантски акули.
3
5
 
6
 
! Отговори
Здравейте преди 5 години
Няква акула яде ми пуснете и едно С400 от Русия с любов и вече няма да има акула и филма свършва за 2 минути
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ше се нареди до хитове като Командо, Такси 1 и 2, но не и 3, Умирай Трудно 1,2,3 но не и 4, Бързи и Яростни,бе Токио Дрифт, както и всички други филми на Вин Дизел, с няколко филма от Силвестър Сталоун.
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Догодина 2019 година отборът на Левски ще бъде държавен первенец.Само Левски! Само сините!