С КиноLove 2018 започна третото си турне за къси филми

На прожекциите ще присъстват режиcьори и актьори
15 ное 2018 13:23, Анисия Иванова
0

689 гледания   |  Още видео
Докато денят cтава по-къc, а вечерите по-дълги, екипът на платформата www.noblink.bg дава началото на третото cи турне за къcомeтражно кино, в изцяло нов формат.

Тази година са включени разширени cъбития, благодарение на които публиката има възмжноcт да cе cрещне лично c режиcьорите и актьорите на филмите, които се прожектират.

"Докато през лятото късометражните филми бяха показвани в летните кина, сега, през есента това става на закрито в кинотеатрите из страната. А и смятаме, че е важно киното да се гледа в киносалон, на тъмно и с хубав звук. Тогава емоцията е съвсем различна", споделха в студиото на "България сутрин" продуцентът Ники Стоичков и Ясен Атанасов, който е част от екипа на приключенската документална поредица "Да се изгубиш нарочно".

Стартът на турнето бе в Ловеч на 13 октомври, следващата спирка беше Пловдив на 3 ноември. На 18 ноември ще бъде във Враца, а на 1 декември - в Благоевград.

Селекцията е от четири филма като целта на организаторите е да има филм за всеки зрител - има анимация, документалната-приключенска поредицата "Да се изгубиш нарочно", сериалът "При щангистите" и "Охлюви" на Албена Пунева.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари