Дюжарден и Тим Рот като руснаци в "Мьобиус"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
27 яну 2019 12:15, Петя Славова
6
Дюжарден и Тим Рот като руснаци в "Мьобиус"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Френският актьор Жан Дюжарден влиза в образа на руски таен агент Григорий Алексеевич (Жан Дюжарден) в трилъра на Ерик Рошан "Мьобиус". 

Героят му следи отблизо богаташа Иван Ростовски (Тим Рот). По време на спец акцията, Григорий се запознава с банкерката Алис Редмонд (Сесил дьо Франс). Между двамата отношенията не остават само професионални, въпреки че героят я подозира в шпионаж.

Рошан добре води действието, като често усложнява ситуациите около персонажите, поставяйки ги пред трудни за преодоляване дилеми.

За ролята си в тази продукция Дюжарден е номиниран за най-добър чуждестранен актьор от Германските кино и телевизионни награди "Юпитер".

Все пак руският му акцент не е на добро ниво, както и този на Тим Рот, затова във филма участие взимат и Дмитрий Назаров ( познат от ролята си в сериала "Кухня") и Владимир Меншов (режисьор на "Москва не вярва на сълзи").

Гледайте "Мьобиус" на 27 януари от 23.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъвто и филм да дават по тази телевизия никой няма да го гледа!!!
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Левиатан е пропаганден руски филм в който се прави опит да се очерни Русия чрез елементарни аналогии. При социализма нямаша таква пропаганда във филмите, с много малки изключения имаше пропагандни филми и те си бяха открито дакива, всички филми бяха базирани на общочовешки ценности и идеи, не западни или източни, капиталистически или комунистически.
3
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Аве ти от кой клон си паднал? Нямало пропаганда в съвеЦките филми??Сериозно?? Руското кино има един Тарковски и толкова. Останалото е плява и пропаганда.Дори във актуалните визуални дъвки със супер герои можеш да намериш повече съдържание отколкото във държавно спонсорираните руски филми в момента.Ако искаш хубав съвременен руски филм може да пробваш с Левиатан.
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руските филми са много по добри от холивудските, особено филмите от времето на СССР и социализма. И холивудски филми има единични които са върха на седмото изкуство, руски няма с такива висоти, но като цяло руските са по-добри, по-съдържателни с по-малко пропаганда, повече общи ценности. А ако оставим киното настрана, да не забравяме, че най-елитарното изкуство беше развито в СССР по времето на Сталин и Западът никога няма да го достигне, само може да мечтае и да се учи от Русия.
1
10
 
2
 
! Отговори
тонк. преди 5 години
"Все пак руският му акцент не е на добро ниво, както и този на *** Рот" - то няма как да научиш човешко същество да лае като ***.Останалият свят е твърде напред в развитието си спрямо русия и връщане назад няма.