"Отмъстителите: Краят" държи водеща позиция в САЩ

Филмът на Марвел води трета седмица в бокс офиса
Обновена: 13 май 2019 17:00 | 13 май 2019 17:00, Петя Славова
7
"Отмъстителите: Краят" държи водеща позиция в САЩ
Снимка: Форум Филм

"Отмъстителите: Краят" запази първото си място в бокс-офис класацията на Северна Америка за трета поредна седмица с приходи от 65 милиона щатски долара, съобщиха световните информационни агенции.

Филмът на "Дисни" и "Марвел" задмина "Отмъстителите: Война без край" (679 милиона долара) и "Черната пантера" (700 милиона долара) и зае третото място по приходи за всички времена на вътрешния пазар със 724 милиона долара от продажба на билети. В света той е на второ място с 2,48 милиарда долара след "Аватар" (2,78 милиарда долара).

Тази седмица "Отмъстителите: Краят" имаше солидна конкуренция в бокс-офис класацията на Северна Америка. "Pokemon: Детектив Пикачу" с режисьор Роб Летърман зае второто място с приходи от 58 милиона долара. Дебютът е внушителен за филм, адаптиран по видео игра, пише БТА.

"Получи се заради безгрижния характер на филма. Не е необходимо да си фен на Покемон, за да отидеш да го гледаш" - каза Джеф Голдстийн от "Уорнър брос.".

Отзивите за "Pokemon: Детектив Пикачу" са смесени - 64 процента на сайта Ротън томатоус и "А-" на Синема скоър.
На трето място в бокс-офис класацията на Северна Америка е "Мошенички от класа" с 13,6 милиона долара. Следват "The Intruder" /Неканен гост/ с 6,6 милиона долара и "А дано, ама надали" ("Long Shot") с 6,1 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: САЩзрителибокс офис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Haterche до:Анонимен преди 4 години
Каква политическа пропаганда та гони тебе е поляк.
6
2
 
2
 
! Отговори
Гошу преди 4 години
Пълна боза. Издържах го само 10 минути.
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 4 изтребват цялата България и никой не може да я спаси.Това са суперхитове.Пък американските бози са далеч зад тях.Впрочем в тоя филм награда за спомагателна роля получи Локи в ролята Цветанов некадърен съюзник на Танос в ролята Борисов който му прецаква сметките с простотиите си покрай апартаментгейт и накрая изяжда здрав бои от началника си по тоя мотив.
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не това е измамна новина.В България класацията я водят Дързост и красота Игра на *** и Унищожителите 7;Презае.би България в главните роли Борисов Нинова Сидеров Каракачанов Карадайъ Доган Пеевски Джамбазки Цар Киро и Радев.Последните два са най-популярни.В единия се говори за това как представящи се за патриоти българи си продават страната срещу пари на САЩ и Русия и се готвят да направят диктатура в нея в другия се говори как Борисов в ролята на Танос и останалите в ролята на съюзниците му
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съжалявам, че го гледах. Пълен с политически внушения и пропаганда. Повече никога не смятам да гледам нещо на Марвел. Не обичам някой да се прави на социален инженер в особено големи мащаби. особено ако подкрепя пагубни за хората каузи. Това не е филм, а политагитация и пропаганда. Филма има страхотни ефекти и актьорска игра, но именно политическите включвания го правят слаб. Никога повече Марвел. Поне за мен.
2
3
 
4
 
! Отговори
Сатира преди 4 години
Много слаб, или просто "война без край", вдигна летвата.
1
3
 
4
 
! Отговори
Vanio преди 4 години
Гледах го, може би най-тъпия от поредицата.