Джаред Лето като "Господин Никой"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
1 сеп 2019 16:19, Петя Славова
4
Джаред Лето като "Господин Никой"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Да си смъртен сред безсмъртни може да е лош късмет или рядък шанс. Равносметката за подобно събитие прави режисьорът Жак Ван Дормел в "Господин Никой".

Филмът ни среща с Немо Никой (Джаред Лето), 118-годишен мъж, който е последният смъртен на Земята, след като всички останали са постигнали безсмъртие.

Три са периодите, които се оказват знакови в неговия живот - когато е бил на 9, 16 и 34 години. В пряка зависимост с тези възрасти са и любовта му към три различни жени. Немо размишлява и за развода на родителите си и за всички останали житейски препядствия, пред които е бил изправен.

Нелинейният сюжет на филма използва съществуването на множество светове, за да илюстрира как всяко решение в живота на човек променя неговата съдба. а Дормел косвено се опитва да отговори на трудния въпрос - колко страшно е, ако човек знаеше предварително всичко, което ще му се случи.

На смъртния си одър 118-годишният представител на расата ни прави равносметка на живота си, а покрай него и на света, който познаваме. Изборите, които е направил не свършват - до последния дъх.

 "Господин Никой" е на границата между живота и смъртта, а всяка от историите, които споделя носят послания, облечени в конкретни цветове - любовта е в червено, депресията - в синьо, а богатството - в жълто.

В останалите роли ще видим Сара Поли, Даян Крюгер и Лин Дан Фан. Гледайте "Господин Никой" на 1 септември от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
До AzOще един страхотен филм: Submergence.
2
0
 
2
 
! Отговори
Защо като преди 4 години
Той си е....
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Емил Боев? Няма ли да го видим?