Джаред Лето като "Господин Никой"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
5 яну 2020 13:45, Петя Славова
6
Джаред Лето като "Господин Никой"
Снимка: Bulgaria ON AIR

118 години е уникално дълъг  живот за човека. Но за времето, в което живее Немо Никой, това е само кратък миг. Историята му разказва Жако Ван Дормел в "Господин Никой".

Филмът проследява живота на Земята в бъдещето, когато всички хора са постигнали безсмъртие. Единствено персонажът на Джаред Лето - Немо, е последният останал смъртен.

В ретроспекция на миналото си, героят вижда няколко ситуации, които са белязали живота му - когато е бил на 9, 16 и 34 години. Господин Никой споделя за любовта си към три различни жени, за развода на родителите си и за всички останали житейски препядствия, пред които е бил изправен.

Дормел разказва сюжета нелинейно, илюстрирайки как всяко решение в живота на човек променя неговата съдба.

В ролите ще видим още Сара Поли, Диане Крюгер, Лин Дан Фан и др. Гледайте "Господин Никой" на 5 януари от 22.45 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Извинявай за правописа
4
1
 
0
 
! Отговори
Леле до Гадорян преди 4 години
Не знам, той така се изцвъка в ролята на Жокера, че дори си мислех, че тази му (и още една две роли) е направил без да иска- както Аня Пенчева изигра много силна Севда във време разделно и после- нищо лол. Хуакин Финикс ни показа Жокер, който е лид и иска да ни увери, че е нормален, Джаред Лето ни показа как един ментално здрав човек , се опитва да ни увери, че е луд... го фигур аут. Ти за кой филм говориш? Аз след ролята му в Батман го отписах , но ще проверя, ако е интересно, както твърдиш!
3
2
 
1
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Няма Живот без теб, Анна <3
2
2
 
2
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Това е много любим мой филм , горещо препоръчвам! Най-добрата роля на Джарет Лето евър!!
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Звучи интересно