Криза в киното: Един куп премиери са отменени

Платформи пускат продукциите си за безплатен пробен период?
16 мар 2020 15:12, Ния Христова
4

Повече от 700 кина в Китай и САЩ са затворени. Кога ще се съживи развлекателната индустрия в Холивуд?
 
"Както знаем, така избухна и новината за Том Ханкс и Рита Уилсън, именно те бяха на снимки на филма за Елвис Пресли. За съжаление един куп премиери също бяха отменени. Последните, които успяха да представят все пак филмите си, но така и не ги пуснаха, бяха "Мулан" - игралната версия на филма, за който "Дисни" са дали 200 млн. долара", коментира киножурналистът Станислава Айви в ефира на Bulgaria ON AIR
 
Айви уточни, че Кита е един от най-големите пазари на киноиндустрията
 
"Другият касов филм, чиято втора част трябваше да излезе, е "Без звук 2". Той също е спрян, обясни Айви и допълни, че има много спрени сериали.
 
"Скалата вчера обяви, че най-новият филм с негово участие се спира. Спрени са, разбира се, фитнес центрове, всякакви публични изяви", каза Станислава Айви. 
 
"Хайди Клум в последните няколко седмици е много популярно лице в социалните мрежи с притесненията си, че и тя и съпругът ѝ, може би са заразени", добави киножурналистът. Колегите на Хайди Клум продължават обаче снимките на "America's got talent".
 
Станислава Айви коментира, че е възможно част от американските платформи да пуснат част от продукциите си, филми или сериали, за безплатен пробен период поради разпространението на коронавируса. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма работа тъкмо ще гледам стари класики отново, а не нови бозички.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, и?