Опасна любов между "Състезателката и затворникът"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
21 мар 2020 18:12, Петя Славова
0
Опасна любов между "Състезателката и затворникът"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Любовен филм ноар създава режисьорът Микаел Роскам в "Състезателката и затворникът". Историята е за двама души, които обичат високите скорости и се възползват от мечтите си.

Сюжетът ни среща с гангстера Джино (Матиас Шьонертс) и автомобилната състезателка Бенедикт (Адел Екзаркопулос). Всеки от персонажите има история, която да подхранва възможностите им

Героят пази тайна, която застрашава живота на всеки, на когото я разкрие, дори и на непознатите около него. В началото Бенедикт не знае нищо, но след като разбира тайната на любимия си, предлага спасителен план.

Роскам ни повежда из тъмните пътечки на Брюксел, където животът крие своите тайни и опасни кътчета. Любовната драма се развива на фона на напрегнати обстоятелства, заради престъпна групировка, която властва из града.

Режисьорът не за първи път работи с Матиас Шьонертс. Срещали са се и в "Твърдоглавецът". "Състезателката и затворникът" е  увлекателен разказ за сложните човешки отношения, напрягащ и покрай динамично развиващото се действие, характерно за криминалния жанра.

Продукцията е официално предложение на Белгия за номинациите "Оскар" за чуждоезичен филм. Гледайте "Състезателката и затворникът" на 21 март от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари