Рами Малек: Новият филм за Джеймс Бонд ще шокира!

"Смъртта може да почака" излиза на 2 април 2021 г.
4 ное 2020 22:30, Петя Славова
6
Рами Малек: Новият филм за Джеймс Бонд ще шокира!
Снимка: БГНЕС

Каквото и да очаквате от "Смъртта може да почака", подгответе се да бъдете шокирани. Това заяви Рами Малек, който играе злодея Сафин в последния филм с участието на Даниел Крейг като 007, предаде БГНЕС.

"Нека слуховете летят", каза Малек пред GQ, "защото каквото и да очаквате от този филм, ще бъдете шокирани, когато го гледате. Няма да кажа повече".

Докато чакаме излизането на филма, в интернет се появиха много слухове за интерпретацията на Малек. Една от теориите е, че в Сафин има препратка към д-р Джулиус Но, злодей, озаглавен като Д-р Но – в първия филм за Бонд, излязъл през 1962 г. и с покойния Шон Конъри като 007.

Когато GQ попита Малек за тази теория, той отговори: "Това е интересно. Няма да захапвам този слух, но го намирам за интересно. Трябва само да изчакате и ще видите."

Режисьорът Кари Фукунага обаче изглежда уверен, че са създали ужасяващ злодей в лицето на Сафин. "Трудно е, защото не искахме да създадем клиширан суперзлодей, а някой, който заплашва не само Бонд и хората, които обича, но и целия свят", каза той пред GQ.

Малек добави: "Наистина седнахме и се замислихме какво наистина би ни изплашило, какво ще извика истинска паника в сърцата ни. Точно това чувство на страх го отличава от другите".

"Смъртта може да почака" най-накрая ще излезе на 2 април 2021 г.


6
Още от Кино
Пенелопе Крус като "Кралицата на Испания"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
С тая джендърлиберална пропаганда, лееща се щедро от ВСИЧКО, което произвеждат, задминаха Мосфильм с глупостите си. На никой не му се гледа проповед, маскирана като "филм". Че и с постоянно вменяване на вина на нещастния зрител, излъгал се да си даде парите да му промиват мозъка и да го дразнят с измислените и несъществуващи проблеми.
Ай голямо благодаря, ще пропусна.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 1:
И когато не убива ще е шеф в ресторант със звезда Мишелин
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Досега казвахме "Тази е момиче на Бонд", а от сега насетне "Този е от момчетата на Бонд"
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Както е тръгнало следващия Бонд ще е цветнокож гей, който е страдал от аутизъм а в момента от синдрома на Даун. Очаквайте, но не се шокирайте.