Бакалова не спечели "Оскар" за поддържаща роля, статуетката отиде при Юн Ю-джун

Българката беше оприличена на Мерилин Монро от Брад Пит, който й предрече блестяща филмова кариера
Обновена: 26 апр 2021 06:09 | 26 апр 2021 05:19, Анисия Иванова
124
Бакалова не спечели "Оскар" за поддържаща роля, статуетката отиде при Юн Ю-джун
Снимка: БГНЕС

Мария Бакалова не получи "Оскар" за най-добра актриса в поддържаща роля. Победителка е южнокорейската актриса Юн Ю-джун за участието си във филма "Минари”.

Въпреки че не успя да се пребори за наградата българката беше оприличена на Мерилин Монро от Брад Пит, който й предрече блестяща бъдеща филмова кариера, съобщи БГНЕС

Победителката Юн Ю-джун е първата корейка, номинирана за актьорска награда от американската филмова академия.

Тя почти се свлече на колене, след като беше обявена за победител в тази категория от Брад Пит.

"Г-н Пит, най-накрая ми е приятно да се запознаем", каза тя, предизвиквайки смях сред аудиторията. „Как мога да победя Глен Клоуз?“ добави тя.

Юн Ю-джун, която играе нечестиво любезната баба в сърцераздирателната история за южнокорейско семейство, което се премества да живее в Америка, заяви, че актьорите наистина са се почувствали сякаш са едно семейство, докато са снимали филма.

Бакалова бе номинирана за участието си в лентата на Саша Барън Коен - "Борат 2", където изигра ролята на Тутар Сагдиев - дъщеря на Борат. Бургазлийката беше номинирана редом до големи имена като Оливиа Колман, Глен Клоуз, Аманда Сийфрид и Юн Йо-Джонг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
4
 
! Отговори
Актьор преди 2 години
Става единствено ясно , че Брад Пит си е заплюл нашата " пъпка" и вероятно вече е отметнал чаршафа на леглото си.
85
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напълно нормално, какъв е този шум? Един безразличен и скучен филм за мен, какво очакваха някои, да е на върха ли? Има още много вода да изпие, до когато почне да печели овации в Холивуд.
84
0
 
8
 
! Отговори
мнението на Оскар преди 2 години
То ако ставаше само с краката нагоре и напред....
83
1
 
7
 
! Отговори
За мен преди 2 години
най-впечатляващо на тези Оскари беше, че жената, която спечели най-много Оскари, не беше с деколте до пъпа, не беше увита със сто пласта тюл и дори ми се столи, че не си е направила някаква особено професионална прическа и грим.
82
1
 
5
 
! Отговори
А сега сериозно преди 2 години
Koгато се е навряла да си прави селфи с Брад Пит, той просто и е издекламирал дежурния си задължителен комплимент за всяка като нея.Не че Оскарите не можежа да паднат и още по-низко, да и дадат политическа награда.
81
2
 
1
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Когато губиш, не знаеш какво печелиш !Ако Брат Пит я вземе под крилото си, тя ще се ....провали!Тя е там, защото не е под крилото на никого!
80
4
 
8
 
! Отговори
за Димитър Маринов преди 2 години
научихме след като го наградиха.И видяхме един много скромен човек,явно добър актьор.Сега-шум,приказки ,коментари-как бакалова била номинирана.Колко пъти...и накрая-нищо.Номинирана по някакъв квотен принцип,вероятно.Даже и да е талантлива,направиха така,че да ни отблъснат с безброй празни приказки и някакви номинации,които не доведоха до нищо!Този филм изобщо не покрива някакви естетически критерии,той е политически и не е добър.Вече да спрем с обсъждането на Мария Бакалова,предлагам.
79
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук от тези коментари за пореден път се вижда защо "българин" е обидна дума в половин Европа !!!
78
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брата Пит да си я взима под крилото...
77
2
 
13
 
! Отговори
джо преди 3 години
Писах по темата още при обявите за номинации. Никога не казвай хоп, преди да скочиш. Къде са сега вресливите разбирачи, дето лееха денонощно тиради? Колко сме талантливи , пък видите ли, понеже сме големи завистници и не споделяме успеха на талантливите Българи.
76
11
 
8
 
! Отговори
Петър преди 3 години
Чета коментарите и се хващам за главата колко *** народ има и дори го демонстрира...Просто нямам думи. Простака не може да бъде оборен, само мачкан.Но докакто Мария Бакалова се наслаждава на неща, които дори не сте мечтали, вие си драскате глупусти от жалката си нископлатена работа или сте безработни в някое село с портрет на Воджа на стената
75
2
 
6
 
! Отговори
бай-бай Оскари! преди 3 години
Виждам, че единственото което има да се коментира от политическите награди със статуетка на формата на бял мъж е Мария Бакалова и съответно само една нейна снимка от това "велико" събитие говори много. Дори щом сайт като днеса няма какво друго толкова да пише, смятайте колко е паднало нивото на престижната холивудска награда... А прогресистите ми говореха за някакви нови правила от 2024! Оптимисти!!!!
74
2
 
7
 
! Отговори
1224 преди 3 години
До анонимен 67Ля-ля-ля - нищо не каза...къде видя нецензурни думи (!) и откровени простащини в коментара ми? Откровените простащини са във филма, за справка - кадъра с вдигането на роклята. Но, както разбирам, си фен на този вид изкуство, така че спорът е излишен. Твоят коментар доказва всичко, което написах - всеки, който не харесва Мария Бакалова и филма, в който участва трябва да бъде оплют.
73
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук има толкова талантливи хора в изкуството и не могат да се доберат да учат във НАТФИЗ.А до Холивуд да стигнеш с една поддържаща роля в една отвратилетлна за окото за гледане пародия която е анти Тръмп кампания и само за това е номинирана и наета за ролята защото е момиче от балкански народ.А ми е неприятна и фалшива не е естествена.
72
6
 
17
 
! Отговори
x преди 3 години
НЕ ГО ДОГЛЕДАХ ФИЛМА.....МНОГО Т.ЪП ФИЛМ.....А ТАЗИ ЗАЩО Я ЛАНСИРАТЕ ТОЛКОВА.....КАКВО ВЕЛИКО Е НАПРАВИЛА, ЧЕ САМО Я ЛАНСИРАТЕ ЗА НАГРАДИ, ОСВЕН,ЧЕ ПОКАЗА ПРОСТОТИИ.....ЯСНО С КАКВО Е ОТИШЛА ДО ТАМ.....В КИНОТО Е ТАКА, И СЛЕД 20-30 ГОДИНИ ЩЕ ПОЧНЕ ДА СЕ ОПЛАКВА,ЧЕ ЕДИ СИ КОЙ Я ИЗНАСИЛИЛ,ЧЕ ЕДИ СИ КОЙ Я Е Ч...УКАЛ ПРОТИВ ( УЖ, ДЕ) ВОЛЯТА И.....
71
4
 
11
 
! Отговори
do 75 преди 3 години
До mn :,,Момичето е талантливо. По-скоро самият филм, за който е номинирана е такъв, че по-трудно може да се спечели отличие от него."Ами това е разликата - Големите се подбират филмите. Може ли човек с поне малко естетитически вкус да се съгласи да изиграе такава повърня
70
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До mnтолкова талантлива колкото е ролята и!
69
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Рокипросто няма излъчване!
68
0
 
4
 
! Отговори
хахахааа.. преди 3 години
Тия там нищо не разбират от кино и от поддържащи роли..кви хора бе тц..тц.!
67
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брат Пит я е поздравил,защото така е редно от уважение, не защото е велика актриса /а по скоро посредствена/.Никой не я познава, а в Холивуд е пълно с такива, които драпат да са известни при това има много по- талантливи.Хората там са възпитани имат култура.Пожелавам й, да и дадат добра достойна роля във времето в интересен филм.