Оскарите удариха дъното по телевизионен рейтинг

Церемонията е била гледана от едва 9,8 милиона души
Обновена: 26 апр 2021 22:50 | 26 апр 2021 22:47, Красимир Ангелов
49
Оскарите удариха дъното по телевизионен рейтинг
Снимка: БГНЕС

Церемонията по връчването на наградите "Оскар" по американския телевизионен канал ABC е гледана само от 9,8 милиона души, като това е най-ниският показател в историята на рейтингите, съобщава телевизионният канал CNN, позовавайки се на данни от изследователската служба Nielsen.

По този начин антирекордът, поставен през миналата година, беше счупен.

Тогава по канала ABC церемонията беше гледана от 23,6 милиона души. Настоящата цифра е с 58% по-ниска от миналата година, съобщава БГНЕС.

Само за сравнение преди седем години церемонията привлече повече от 40 милиона зрители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом Бакалова е новата Монро.....то няма смисъл вече.Оная Америка я няма.Америка на свободата и духа стана поредната *** *** на всякакви типове.
8
8
 
8
 
! Отговори
До намръщен преди 2 години
Киното като изкуство не е ударило дъното.Хубави филми има и ще продължава да има.Лошото е че има масова своеобразна регулация на филмите и всяко нещо се прави спрямо пазар, разпространение, реакция от социалните мрежи и като всичките тези неща се свържат водят до политизиране и ограничение на това самият филм да бъде изкуство.И дори и на режисьора да му бъде дадена пълна свобода той пак е ограничен от правилата на индустрията и трябва да се съобразява с тях.
7
1
 
25
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
То даже и коментари няма...
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледайте филма "Идеокрация"ИдИокрация исках да кажа - власт на *** Забавен и весел, но и предупреждаващ
5
0
 
57
 
! Отговори
А преди 2 години
На никой не му се гледат нагласени Оскари.Където задължително трябва да дадем статуи на малцинствата и да ги почитаме.
4
3
 
44
 
! Отговори
А преди 2 години
На никой не му се гледат левичарски пледоарии на малцинствата величаене на престъпници извратени либеращини и всичко това на фона на светеца Флойд. А мерси догодина ще паднат и под 1 милион.
3
1
 
39
 
! Отговори
Намръщен преди 2 години
Киното като изкуство удари дъното заради безпрестанното бълване и наводняване на пазара с просташки, касови или просто супертъпи американски зрелищни филми. Това явление уби истинското изкуство и е основна причина за упадъка на европейското киноМного американско кино, направено с много пари и зрелищност, но същевременно много тъпо. Често пропагандно и политизирано. Оскарите нищо не значат вече, хората не вярват в киното като изкуствоГледайте филма "Идеокрация". Натам върви западното общ-во
2
2
 
21
 
! Отговори
Лично мен преди 2 години
Най-силно ме впечатли, че жената получила най- много Оскари нямаше деколте до пъпа, нито беше намотана с пластове тюл , дори като че ли нямаше грим и прическа ... а просто си разбира бот работата и играе със сърце.
1
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че мина тая глупост и ще спра да виждам името "Мария Бакалова".