Каква е цената да осиновиш дете в "Похищение"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
8 авг 2021 09:53, Петя Славова
6
Каква е цената да осиновиш дете в "Похищение"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Каква е цената да осиновиш дете разглежда Алън Уайт в трилъра "Похищение". Сюжетът ни запознава с бездетна двойка, която се е отправила към Пуерто Рико, за да осинови сирачето Нина от Хаити.

И макар бъдещето на тримата да изглежда безоблачно, се оказва, че двойката е замесена в престъпна схема от фалшива агенция за осиновяване.

Уайт ни вмъква в малките тайни на мрачен бизнес, където парите са най-малкото, което човек може да изгуби. На фона на красиви пейзажи се случват сложни схеми, насочени към онези американци, които отчаяно желаят да осиновят дете.
Динамичен и напрегнат "Похищение"  ни повежда из необичайно пътешествие из моралните устои на обществото, съпроводени жанрово с преследвания и  престрелки, а персонажите са буквално на ръба в борбата за оцеляване.

Плюс в продукцията е актьорската игра на детето, на Раян Филип и Рашел Льофевр в ролите на Стивън и Шанън, както и появата на Джон Кюсак като мистериозния пътешественик Бенджамин.

Останалите роли са поверени на Джаки Уийвър и Луис Гузман. Гледайте "Похищение" на 8-и август от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е новата мода-осиновяват се някакви д.иваци.