Приключения на четири лапи с "Любимецът Пъдси"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
29 авг 2021 08:15, Петя Славова
2
Приключения на четири лапи с "Любимецът Пъдси"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Филмите с животни съвсем не са лесни, но именно за тях и малките деца се казва, че стоят най-органично на екрана. Това се опитва да докаже и режисьорът Ник Мур във филма "Любимецът Пъдси".

Огромният потенциал на четириногото се вижда, когато през 2012 г. то печели едно от най-популярните шоута за таланти - "Великобритания търси талант", предизвиквайки прецедент в историята на предаването.

Две години по-късно животното става и главен герой в английската комедия, чийто сюжет се върти около близнаците Моли, Джордж и Томи. Децата заедно с майка си се местят в тихото селце Хъфингтън след смъртта на бащата в семейството.

Идеята е да започнат живота си наново, като вземат със себе си и бездомника от Лондон Пъдси. Именно новият им домашен любимец може да обърка пъкления план на новия хазяин на семейството – г-н Торн и неговата котка Фауст.

Ник Мур добре използва чара и уменията на дългокосместия Пъдси, който има талант да разнежва аудиторията с дълбокия си поглед и приветлив вид, а присъствието му допринася за комични ситуации в комбинация с крими елементи, предпоставка за добро настроение за цялото семейство.

Ролите са поверени на Джесика Хайнс, Питър Серафиновиц, Оливия Колман, Изи Майкъл Смол и Оливия Грант. Гледайте "Любимецът Пъдси" на 29 август от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: зрителиBulgaria ON AIRНик Мур
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Приключения на 4 лапи в Petlove :)))