Шон Бийн като командос в "Епоха на герои"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
9 окт 2021 11:26, Петя Славова
4
Шон Бийн като командос в "Епоха на герои"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Какво е всекидневието на група командоси по време на Втората световна война проследява режисьорът Ейдриън Витория в "Епоха на герои".

Войниците тръгват на опасна мисия, при която самолетът им е свален, но оцелелите са решили да довършат задачата.

Историята е базирана на реално случили се събития като ни връща към подвизите на малък екип, чиито действия могат да променят хода на войната. Целта е да окупират апаратура, разположена в Норвегия.

Годината е 1940. Майор Джоунс е начело на отряд от осем войници. Филмът проследява пътя им след като самолетът им е свален и как хората оцеляват без храна и муниции, преминавайки през територия, окупирана от врага.

В една от главните роли ще видим Шон Бийн като ръководителя на отряда майор Джоунс.

Ейдриън Витория снима военната драма като акцентира върху сложността на човешките характери, които трудно се напасват дори в сложни ситуации.

Филмът е прецизно заснет, а за автентичната атмосфера помагат със съвети истински британски командоси с мисии в Ирак и Афганистан.

Останалите роли са поверени на Аксел Хени, Джон Даглейш, Стивън Уолтърс, Иън Рос, Роси Фелнер, Ерик Мадсен. Гледайте "Епоха на герои" на 9 октомври от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Някой преди 2 години
До HandelНормално. "журналистката" Петя Славова, не се отличава със особени познания, а малкото които има са почерпени от постовете във фейсбук. А какво да кажем за военни термини и събития. А знаем че сега на мода е "окупацията на мирни държави от американците". Та е сметнала че това е някакъв много страшен военен термин. Не вярвам дори бегло да е разбрала какви са всъщност събитията за които е снима филма. За нея втората световна е някъде във времето преди фейсбук, а значи незначително.
3
0
 
8
 
! Отговори
ЧЪРЧИЛ преди 2 години
Ако в този филм Шон Бийн не го убиват, ще е някакво чудо.
2
1
 
6
 
! Отговори
Най ми е чудно преди 2 години
Как мъж дето от седмици не е виждал баня има такава прическа и едва набола брада...
1
0
 
7
 
! Отговори
Handel преди 2 години
"Целта е да окупират апаратура, разположена в Норвегия" А пък групаците окупират къщи, села, градове, държави. Но да "окупираш" апаратура, си е истинско постижение.