Мръсните игри около осиновяването в "Похищение"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
10 окт 2021 18:28, Петя Славова
3
Мръсните игри около осиновяването в "Похищение"
Снимка: Bulgaria ON AIR

За мръсните игри около осиновяването от бедните страни разказва Алън Уайт в трилъра "Похищение". Бездетна двойка от Америка се опитва да се сдобие с дете. Пътуването е към Карибите, където сирачето Нина от Хаити може да стане част от семейството им.

Двойката се оказва замесена в престъпна схема. Алън Уайт разкрива тънкостите в мрачния занаят, където парите играят твърде важна роля, а съдбите на деца и потенциалните им родители е без значение.

Щастливите родители решават да се насладят на новия си живот в курорт в Пуерто Рико, чакайки да приключат окончателните подробности по осиновяването, за което са изхарчили хиляди долари. Срещата им с непознатия пътешественик Бенджамин се оказва съдбоносна.

Драматично построен, засягащ най-съкровената струна у човека - желание да има дете, филмът ни  води към пътешествие из моралните устои на обществото. Сред престрелки и опасни ситуации, персонажите се напасват с новото положение и в борбата да получат това, за което са мечтали.

Силно актьорско прсъствие на детето - Бриана Рой, изиграло Нина, на Раян Филип, Рашел Льофевр и Джон Кюсак.  Гледайте "Похищение" на 10 октомври от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
ммм ..! преди 2 години
От предишното име на синковеца, всички букви са запазени, но в друг ред - той е кръстен на моят баща починала 1994 г. Тази година за пореден път пожела на Великден ден да идем на гробища; поседяхме, запалихме свещи, постояхме известно време, след като той пожела да остане около 30 мин сам на гроба на баба си и дядо си, хем дядо си той не е го виждал - той почина преди 10 г., преди той да бъде роден. Много пъти се запитвам за духовната връзка в подобни ситуации, кръвна връзка, разбираемо няма, н
1
0
 
10
 
! Отговори
ммм ..! преди 2 години
През 2004 година осинових дете, а осиновяването ми костваше 6,90 лв., като най много пари дадохме за медицински документи около 300 лв; някои от лекарите не ни взеха и една ст., защото според тях, това не е нормално - ние кандидатстваме за дете, а не за огнестрелно оръжие! Нямахме претенции относно етноса на детето и след като подадохме документите, след 4 месеца ни поканиха да се запознаем с детето. Сега синковеца е на 18 г., знае е, че е осинвен, в което няма нищо лошо. Ние сме вече и родители