Уди Алън нищи любовните връзки в "Един дъждовен ден в Ню Йорк"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
13 ное 2021 12:40, Петя Славова
5
Уди Алън  нищи любовните връзки в "Един дъждовен ден в Ню Йорк"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Любовните трепети из улиците на Ню Йорк нищи Уди Алън в "Един дъждовен ден в Ню Йорк" – градът, в който се случват най-голямата част от историите му. 

Сюжетът ни среща с младата двойка Гетсби (Тимоти Шаламе)  и Ашли(Ел Фанинг), които пътуват до Манхатън за да съчетаят почивката с работата.

Ашли има задача да интервюира известния режисьор Роланд Полард (Лив Шрайбър)  за вестника в колежа, в който учи, но пристигайки в космополитния град, ситуациите се объркват.

Предвиденият романтичен уикенд на студентите претърпява куп сътресения след като всеки от двамата е подложен на романтични авантюри, покрай които връзката им е изложена на провал.

Уди Алън е верен на стила си да обърква персонажите си и да изпитва дълбочината на техните чувства, подсказвайки, че нови възможности дебнат на всеки ъгъл.

Познавач на човешкия характер, режисьорът проследява колебанията и лутанията на всеки герой, пресъздавайки емоциите му с наситен и колоритен диалог, хитри препратки и неспирна гонитба на притаени чувства, в която се включва и героинята на Селена Гомес.

Филмът е част от поредицата на Уди Алън да създава истории за емблематични градове по света, съчетаващ идентичният им дух и атмосфера, подобно на продукции като "На Рим с любов", "В полунощ в Париж", "Вики, Кристина, Барселона".

Гледайте "Един дъждовен ден в Ню Йорк" на 13 ноември от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
Як филм преди 2 години
Къф Дженрър е Уди? Той обича жените до маниакалност!