Да обереш мафията в "Приземяване: Добре дошли в Източна Европа

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
4 дек 2021 14:28, Петя Славова
2
Да обереш мафията в "Приземяване: Добре дошли в Източна Европа
Снимка: Bulgaria ON AIR

Човек трябва да притежава доста дързост или недостатъчно ум за  да се реши да отмъкне милион лири от британски гангстери, но именно това правят четирима приятели - Джон, Бен, Тим и Майкъл в комедията на Емилис Веливис "Приземяване: Добре дошли в Източна Европа".

Естествено плановете на четиримата за живот в охолство съвсем не се осъществяват след като самолетът, с който бягат се налага да се приземи заради изригването на вулкан в Исландия. Така персонажите се озовават в Източна Европа, по-конкретно - Литва.

Веливис ни вмъква в техните сложни премеждия като хуморът до голяма степен се крепи на междукултурните прилики и разлики.

На симпатичните британски каръци не им е лесно да се справят в Литва, след като по петите им са английските преследвачи и същевременно се вмъкват в подземния свят на непознатата страна.

А там правилата не са по-малко сложни, особено при срещата с местни наркодилъри, проститутки и попове - чувствителни към парите.

За комично-напрегнатия ритъм се грижат актьори като Вини Джоунс, Скот Уилямс, Жил Дарнел, Оливър Джаксън и Антъни Стречън. Перипетиите, пред които се изправят персонажите им не са за пренебрегване дори и за опитни пресъпници, каквито главните герои със сигурност не са.

Гледайте "Приземяване: Добре дошли в Източна Европа" на 4 декември от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вини Джоунс