Брус Уилис с деменция, пречи му да се снима във филми

Болестта е в начален стадий
15 мар 2022 21:12, Петя Славова
38
Брус Уилис с деменция, пречи му да се снима във филми
Снимка: БГНЕС

Актьорът Брус Уилис, познат от "Умирай трудно", "Шесто чувство", "Армагедон", "Петият елемент" и др. се бори с деменция. Ако болестта прогресира, може напълно да промени живота му и да го извади от света на киното, съобщават западните медии.

Деменцията на актьора е потвърдена от режисьора Мат Ескандари, който работи с Уилис по няколко филма.

"Истина е. Режисирал съм четири филма с него, така че знам от първа ръка. Тъжно е да видиш легенда като Брус Уилис да се руши пред очите ти. Видях какво е да се работи с него през последните няколко години", написа режисьорът в коментар във Facebook под кадрите от слуховете за болестта на Уилис.

Феновете започнаха да се тревожат за Брус Уилис, когато той започна да участва в нискобюджетни филми. Появиха се съобщения, че актьорът е имал проблеми със запомнянето на диалога, но първоначално като причина беше сочен мързел.

Сега се оказва, че Брус Уилис се бори със сериозно заболяване, предава БГНЕС. Според чуждите медии болестта все още е в начален стадий.

Холивудската звезда е съпруг на Ема Хеминг от 2009 г.. По-рано негова съпруга бе Деми Мур.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: деменциябрус уилис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В един момент с възрастта всеки бърка в кошницата с болести и каквото ти се падне. Блаженни са тези доживели дълбока старост здрави и отишли си бързо.
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто неговия тип роли не му пасват на годините вече. А иначе какви филми имаше през 90те като умирай трудно 3 и последния бой скаут а и много други нема да ми стигне времето да ги изброявам
25
2
 
4
 
! Отговори
111 преди 2 години
От кога ще трябва да се записваме на личен режисьор, за да ни поставя медицински диагнози и да ни предписва лечение, когато боледуваме? Ех, тоя Брус! Пак се е уредил преди всички.
24
0
 
4
 
! Отговори
Баи дончо преди 2 години
Глупости -бай дьн е президент , та на брус ли ще му пречи дубльор ще му чете рвпликите - той само ще е лице на филма
23
2
 
2
 
! Отговори
Волф Хофман преди 2 години
Спокойно могат да сложат Волф Хофман на мястото на Брус Уилис - никой няма да забележи.
22
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде де! Без Брус Уилис ще е голяма загуба, като него чакат на опашката 1000 подобни. Също като Том Круз и Том Ханкс, били от бедни семейства, Круз раздавал билетчета в автобуса, Ханкс бил свитичък, беднуха и изведнъж като отишли на кастинг и ги взели, на кой ще ги разправят тия. То за една смотана, обикновена работа трябват връзки пък камо ли за Холивуд, където ще взимаш милиони.
21
1
 
5
 
! Отговори
Анономен преди 2 години
До Илия Едва ли е разбрала иронията ти / авторката де /. Мисля че най- малкият ни проблем са некадърните писачи. Проблем е че Брус Уилис и да прочете "бележката" на тази.. няма да я съди. Какви пари ще и вземе за жълтините...колко години ще я съди. Във феисбук било казано, бгнес казал, една козметичка и казала...каквато държавата, такива и драскачите срещу заплащане и то предполагам - нищожно или в натура. Браво за коментара.
20
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е то президента им е с крайна фаза на деменция, те за някакъв актьор правят драма.
19
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Деменцията си е гадна болест ,то не че има хубава...
18
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За всяка болест има начини да се помогне. Да почва с диетите и прочистванията на Гарсон, акупунктура, йога... Иначе ще деградира.
17
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гадно нещо е животът. Цял живот чукаш мацки, накрая те хване деменцията и нищо не помниш.
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не се коси той и техният президент не помни много,много ама не му прави проблем..така че смело напред...
15
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В коментарите долу някои се бъзикат с болестта на великия Брус, други го изкарват некадърник. Първо, средно умен човек не би се бъзикал със здравето, и второ, как с накадърие се достигат 250 млн долара богатство? Други си е гащници със заделени 410 лв на кръст и то за залози и алкохол, да дават оценка на преуспели хора. Жив и здрав да си, Брус!
14
1
 
15
 
! Отговори
Илия преди 2 години
Отлична статийка на Петя Славова, браво. Проверено, потвърдено от болница, от приятели, от съпруга, от децата му. Радвам се за теб Петя, желая ти здраве, щастие и късмет. Много ме впечатли посланието откъде ни е познат. Аз предпочитам чалга кючека, но и тия филми ще гледам. Не мога да пропусна и това, че вече знам на коя е бил съпруг, и преди това на коя. Благодаря ти, Айлов ю, Жу тем. Обригадо. За мен си награда - ПУЛИЦЪР или както е правилно. Не ме е срам. Давай все така.
13
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям пич! Господ здраве да му дава!
12
4
 
21
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
В човешки план е много тъжно ако наистина има деменция. Що се касае в невъзможността да снима филми, новината е по-скоро добра. Много отдавна на Брус Уилис е спряло да му пука за филмите и от 20 години няма един приличен филм.
11
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом е само с начален стадии на деменция,значи е подходящ за президент на САЩ,имайки в предвид състоянието на бая-Дън,Брус Уилис ще е направо цвете!
10
10
 
5
 
! Отговори
КОВИД Ваксините преди 2 години
Забавят, но не Забравят - без Прошка!
9
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И той като Путинн...
8
3
 
13
 
! Отговори
Ламята преди 2 години
Ба пречи му....Има един,президент стана и не му пречи,баш на Брус ша пречи