Джеймс Макавой се оттегля от актьорството

Иска време за семейството
12 дек 2022 13:51, Петя Славова
7
Джеймс Макавой се оттегля от актьорството
Снимка: БГНЕС

34-годишният актьор от филма "Filth" Джеймс Макавой заяви, че се оттегля от актьорството и градежа на кариера, за да прекарва повече време със семейството си. "The Observer" съобщи, че решението най-вероятно е провокирано от скорошното раждане на сина му от новата му съпруга Лиза Либерати.

Джеймс, който вече има 12-годишно момче на име Брендън от бившата си съпруга Ан-Мари Дъф, споделя пред изданието:

"Влагам доста труд и го обичам. Но не искам да живея, за да работя. Индустрията е страхотна и ми е дала невероятен живот. Но тя оцелява благодарение на жертвоготовността на изпълнителите. Филмовата индустрия или телевизионната индустрия просто те използват. Дали да продължавам да се надбягвам, дали да напредвам, дали да се опитвам да изкача стълбата, планината, всички тези неща. Или просто продължавам да се наслаждавам на актьорската игра - но като махна крака от педала. Не се чувствам така, сякаш никога повече няма да работя. И не ме е страх, че ще загубя инерцията, която вероятно имам, ако просто не приемам всяка страхотна работа, която ми се падне. Трябва да забавиш малко темпото."

Джеймс сподели и страха си да не свърши като героя на Бил Мъри - изморената филмова звезда в "Изгубени в превода", който го показва "отчужден" от съпругата и децата си, предава БГНЕС.

По-рано тази година беше потвърдено, че актьорът от "Х-Мен" се е оженил за Лиза, след като двамата започнаха да се срещат през 2018 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
Макавей да внимава с приказките към Филмовата индустрия че като привърши с кинтите няма да отиде да става миньор а пак към тая експлоататорска индустрия ще опре .
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винаги съм се чудил защо актьорите продължават да се занимават с тази меко казано експлоататорска индустрия след като напълнят сметките си с няколко десетки милиона ( примерно след няколко марвел филма ). Вместо да си живеят живота, те продължават да слугуват на студиата докато накрая стигнат съдбата на Брус Уиулис. Евалата на МакАвой, че се е усетил на време докато все още не е станал за посмешище и е с акъла си.
5
1
 
13
 
! Отговори
Един мармот преди 1 година
Първо, не е на 34, а на 43г. Второ - страхотен актьор, просто не се вписва в стандартите на Холивуд за касов актьор. Не е много честно точно той да се оплаква от филмовата индустрия, при условия че има над 25 млн. .долара. Все едно хората , работещи в други сфери не са експлоатирани. С тази разлика, че те не могат да спечелят и 1/20 от неговите пари за цял живот бачкане.
4
0
 
7
 
! Отговори
SS преди 1 година
Само дето малко сте му объркали годините - на 44 е.Роден е 1979 г.
3
0
 
12
 
! Отговори
тТт преди 1 година
До номер 2: Уникален актьор, пич! Много рудно някой може да влезе в ролята на психопата, само изгледай 3-те серии Неуязвимия, На парчета и Стъкления. Един от подценените актьори на Холивуд...
2
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ко е играл?
1
1
 
6
 
! Отговори
българка преди 1 година
Ей значи - да не видята нещо от нас ! Наш Владко Карамазов се отказвал от актьорството, сега и този юнак ..... На къде върви светът ? А за милионите си фенки помислиха ли ? С тях какво ще стане сега ? Владко, ти за твоите фенове помисли ли /фенките са ясни/ ?