Много кино и музика в празничната програма на Bulgaria ON AIR

Ето какво може да гледате
21 дек 2022 16:55, Петя Славова
0
Много кино и музика в празничната програма на Bulgaria ON AIR
Снимка: Bulgaria ON AIR

И тази година Bulgaria ON AIR ще изненада зрителите в ефира със специална празнична програма, наситена с много премиерни за българския ефир филмови заглавия, музика и добро настроение. Още на 24 декември, в навечерието на Рождество Христово, специално за почитателите на рок музиката ще звучат вечни хитове с концертите „Рок поезия. Любовта, без която не можем“ и „Форинър на 40. Преди и сега“. Точно в 00:00 часа феновете на свръхестествените мистерии ще могат да се насладят на заплетения сюжет на премиерния за българския ефир филм „Червена светлина“, където Робърт де Ниро ще влезе в ролята на легендарния сляп медиум Саймън Силвър,  който ще бъде разследван от недоверчиви детективи, в ролята на които влизат Килиън Мърфи и Елизабет Олсън.

За още по-приповдигнато настроение, на 25 декември, Bulgaria ON AIR ще зарадва своите зрители с филмов маратон, когато още в 10:15 часа ще се излъчи премиерният за българския ефир игрален филм „Брейкъри“, където трудности ще срещнат младата  танцьорка Ейнджъл, за да я подготвят за съдбоносна битка, след като е жестоко нападната. Празничната програма в ефира на Bulgaria ON AIR ще продължи от 14:00 часа с премиерния за българския ефир филм „Най-дългата седмица“, в който животът на наследника Конрад Валмон ще се преобърне на 360 градуса, когато родителите му решават да се разведат, а Конрад е принуден да живее на улицата.

Специалната коледна програма на Bulgaria ON AIR ще зарадва зрителите и вечерта на 25 декември. От 20:30 часа зрителите на националната политематична телевизия ще могат да се насладят на премиерния за българския ефир филм „Кражбата“, където успешният писател Рори Джансен рискува да опетни името и репутацията си за една лъжа. Главните роли на Рори и съпругата му Дора ще изиграят безупречните холивудски актьори Брадли Купър и Зоуи Салдана. Веднага след него, от 22:30 часа, монотонното и еднообразно ежедневие на Хенри ще се превърне в 4-годишна присъда за извършен банков обир, в премиерния за българския ефир филм „Престъплението на Хенри“. Киану Рийвс влиза в ролята на Хенри, който крои своето завръщане пред същата банка, но с други очаквания и стремежи. За финал на първата коледна нощ, от 00:30 часа ще се излъчи „Любовен концерт“ в изпълнение на Ирина Флорин.

Празничното настроение ще продължи и на 26 декември, като от 22:15 часа вниманието на зрителите на Bulgaria ON AIR ще прикове още една филмова премиера за българския ефир, където Джони Деп ще разкаже историята на странстващ журналист в драматичния филм „Дневникът на едно пиянде“. Сюжетът проследява историята на Пол Кемп, който след поредица от разочарования в Ню Йорк и Америка се отправя към Пуерто Рико в търсене на своето спасение. Именно там Пол започва работа, като пише за местния вестник „Звездата на Сан Хуан”.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари